Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Torta brez peke

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 10
torta brez peke

Zadolženi ste za pripravo sladic za naslednje praznovanje, želite pokazati raznolikost, pečica pa je samo ena? Ali pa v poletnem času stanovanja ne želite še dodatno segrevati, želite pa si ene dobre torte? Naredite prostor v svojem hladilniku, prihaja recept za mini tortice brez peke! Z uporabo nekaj osnovnih sestavin lahko pripravite osvežilne mini tortice brez peke. BAM vanilijeva pasta bo s svojim bogatim vanilijevim okusom, omamnim vonjem in svojo pravo aromo nadgradila tako izgled kot okus torte brez peke.

Na vrh lahko dodate tudi čokoladni ganache. Priporočam, da ga torti brez peke dodate preden jo shranite v hladilnik.

BAM nasvet: pred začetkom kremni sir in kislo smetano segrejte na sobno temperaturo. Še več nasvetov in trikov poiščite tukaj.

Če obožujete Oreo piškote, lahko torto brez peke pripravite po receptu tukaj.

Mojačokolada.si - Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | Mojačokolada.si. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Torta brez peke

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 10

Sestavine:

  • 200 g drobtin graham
  • 67 g navadenga ali rjavega sladkorja
  • 240 ml hladne smetanje za stepanje
  • 450 g polnomastnega kremnega sira PHILADELPHIA sobne temperature
  • 65 g granuliranega sladkorja
  • 30 g kisle smetane ali navadnega jogurta sobne emperature
  • 1 čajna žlička svežega limoninega soka
  • 1 čajna žlička BAM vanilijeve paste

Navodila za uporabo:

1. Korak Kot model uporabite pekač za muffine, primernih za 12 muffin kolačkov. Vsakemu izmed njih dodajte papirnate modelčke.
2. Korak Če graham krekerji še niso drobtine, jih s kuhalnico pretvorite v drobne drobtine. Drobtine dodajte v srednje veliko skledo in vmešajte sladkor in stopljeno maslo. mešajte toliko časa, da dobite enotno zmes. Pripravljena mešanica bo imela konsistenco mokrega peska. Eno žlico in pol mešanice z drobtinami dodajte v modelčke za mafine in s hrbtno stranjo žlice potlačite na dno.
3. Korak Z ročnim mešalnikom stepajte ohlajeno sladko smetano, da dobi trde vrhove. To je približno 3 minute.
4. Korak Z ročnim mešalnikom v ločeni posodi, stepite kremni sir in sladkor na srednji hitrosti. Mešajte toliko časa, da dobite gladko in kremasto zmes. Ostanke, ki so se ob mešanju prijeli na rob posodce postrgajte s silikonsko lopatico.
5. Korak V mešanico kremnega sira in sladkorja, dodajte kislo smetano, limonin sok in BAM vanilijevo pasto. Mešajte na srednje veliki hitrosti, dokler ne dobite kremne strukture, to je približno eno minuto. Prepričajte se, da v mešanici ni velikih grudic kremnega sira. Če so grudice, nadaljujte z mešanjem, dokler le-teh ni več.
6. Korak Z mešalnikom ali silikonsko lopatico v mešanico dodajte stepeno sladko smetano. Dodajajte počasi, da bo masa ostala zračna in puhasta.
7. Korak Z žlico ali dresirno vrečko enakomerno dodajte pripravljeno mešanico na pripravljeno piškotno dno. S hrbtno stranjo žlice gladite vrhove, tako da so ravni.
8. Korak Mini torte brez peke hladite v hladilniku vsaj 3 ure. Če bo hlajenje daljše od 3 ur, priporočam, da tortice brez peke pokrijete z aluminijasto ali plastično folijo.
9. Korak Mini tortice so serviranje hranite v hladilniku. Postrezite jih z dodatnimi dodatki: BAM prelivi, čokoladna krema za obmazovanje, BAM crispy ali sveže sadje.. Mini tortice brez peke bodo na sobni temperaturi zdržale približno 30-60 minut.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno