Čokoladni blog

05

nov

Čokoladni nasveti

Obletnica poroke je čudovita priložnost za praznovanje skupne življenjske poti. 25 let, oziroma ena četrtina stoletja, je res že kar dolga doba, zato je lepo, če tej obletnici namenimo malo več svojega časa.

Preberi več

03

nov

Čokoladni nasveti

Katero je najbolj izvirno darilo za moža? Za osebo, ki jo ljubite, vam je zelo blizu in z njo preživite skoraj vsak dan. Bilo bi logično, da poznate vse njegove skrite želje, ampak pogosto se zgodi, da ste ob nakupu darila brez ideje in se vam še sanja ne, kaj bi bilo najboljše darilo.

Preberi več

29

okt

Recepti za čokoladne sladice

Bavarska krema iz zlate čokolade navdušuje tako s svojo barvo in okusom, kot tudi teksturo, saj je lahka in zračna. Primerna je za različne vrste sladic- torte, rezine, sladice v kozarcu. Če želimo malo bolj premium izgled, bo ta krema prava izbira, saj je zlata barva kreme naravnost idealna.

Preberi več

29

okt

Recepti za čokoladne sladice

Bavarska krema iz mlečne in bele čokolade vedno bolj navdušuje slaščičarje, saj je lahka, zračna in božanskega okusa. Je odlična osnova iz katere lahko izpeljemo številke kreme. Dobro se obnese v kombinaciji s sadjem, predvsem jagodičjem in v kombinaciji z oreščki, kot so pistacije.

Preberi več

29

okt

Recepti za čokoladne sladice

Mousse zlate čokolade je idealen za takrat, ko želimo sladico z malo drugačnim, posebnim, bolj premium okusom. Lahko jo uporabite kot polnilo za torte, sladice v kozarcu in rezine. Zlata čokolada je pravzaprav vrhunska bela čokolada s karamelo in karameliziranim mlekom.

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več