Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Preliv za torto z BAM belo čokolado

  • (4)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5
preliv za torto z bam belo cokolado

Pred tabo stoji popolna torta, v slaščičarskem jeziku ji radi rečejo kar "nagica". Torej torta, ki potrebuje dekoracijo. Za dekoracijo torte lahko poskrbiš s čokoladnim ganache-m ali drugače ganache kremo, lahko pa pripraviš preliv in svojo tortico obliješ z njim. Skupaj z receptom, želim s tabo deliti še par nasvetov, s katerimi bodo tvoje torte navdušile tako z izgledom kot okusom.

Za oblivanje si pripravi pekač, ki bo ujel višek preliva. Na pekač postavi prozorno folijo, ki bo ujela odvečni preliv, da ga tebi ne bo potrebno čistiti. Pred samim oblivanjem pazi, da ima tvoja torta ravne stranice in ostre robove. Pazi tudi, da se na površini, ki jo obliješ s prelivom, ni nabral kondenz. Tako preprečiš, da bi preliv spolzel iz torte.  

Tokrat smo pripravili recept za preliv z belo BAM čokolado, ki je oblikovana v manjše čokoladice kapljice in tako omogoča hitro in enakomerno topljenje.

Mojačokolada.si - Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | Mojačokolada.si. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Preliv za torto z BAM belo čokolado

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Sladkor, vodo in kondenzirano mleko segrej skoraj do vretja.
2. Korak Dodaj pred tem namočeno želatino in zmešaj.
3. Korak Dodaj belo čokolado. Ponovno premešaj in precedi.
4. Korak Preliv shladi na približno 32°C in z njim prelij dobro ohlajeno torto. Stopljena bela čokolada je lahko rahlo rumenkasto obarvana. Če želiš, da bo preliv iz bele čokolade res bel, recimo snežno bele barve, mu med postopkom lahko dodaš belo barvo.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno