Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Mousse iz bele čokolade

  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7
mousse iz bele cokolade

Mousse iz bele čokolade je sladica, ki je sestavljena le iz treh glavnih sestavin: BAM bele čokolade, stepene sladke smetane in BAM vanilijeve paste. Maline in bela čokolada sta neverjetna kombinacija, dodatek kremnega sira pa mousse iz bele čokolade ponese na pravi slaščičarski nivo.

Mousse lahko pripravimo z jajci, lahko pa si pripravo poenostavimo in ga pripravimo brez jajc. Če torej ne marate jesti surovih jajc, je ta mousse iz bele čokolade popolna izbira za naslednjo Prav tako recepti za mousse, ki zahtevajo kuhana jajca, običajno zahtevajo tudi nekaj dodatnih korakov. Sama priprava moussa po našem receptu bo tako popolnoma enostavna. Vse, kar naredite, je, da stopite belo čokolado, stepete smetano za stepanje, ju zmešajte skupaj in dodajte še nekaj drugih sestavin po izbiri.

BAM nasvet: pred dodajanjem sladkorja preverite, kako sladka je izbrana bela čokolada. Sladkost belih čokolad je odvisna in niso vse bele čokolade enako sladke. Če se vam bo mousse iz bele čokolade na koncu zdel vseeno premalo sladek, lahko sladkor dodate tudi v zadnjem koraku priprave.

Poleg moussa iz bele čokolade pa lahko pripravite tudi:

Mojačokolada.si - Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | Mojačokolada.si. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Mousse iz bele čokolade

  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Smetano za stepanje stepamo toliko časa, dokler ne njej ne nastanejo trdi vrhovi. Odstavimo na hladno. Belo čokolado nežno stopimo nad vodno kopeljo. Stepemo kremni sir in 1 žlico sladkorja v prahu, da dobimo svetlo in puhasto zmes.
2. Korak Belo čokolado, sol in BAM vanilijevo pasto stepamo na srednji hitrosti toliko časa, da se sestavine dobro povežejo. Primešamo stepeno smetano. Okusimo mousse in če ni dovolj sladek, dodamo žlico ali dve sladkorja v prahu. Postrežemo takoj ali mousse iz bele čokolade v hladilniku ohlajamo še 1 do 2 uri.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno