Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Čokoladni lončki s čokoladno kremo

  • Čas priprave: 3 ure
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7
v cokoladnih lonckih se skriva cokoladna krema katere struktura se skriva nekje med cokoladnim pudingom in cokolandim moussem

V čokoladnih lončkih se skriva čokoladna krema, katere struktura se skriva nekje med čokoladnim pudingom in čokolandim moussem.

Priprava čokoladnih kozarčkov bo trajala le nekaj minut, zaradi tega se priprave čokoladne kreme v čokoladnih kozarčkih zagotovo lotite. Za pripravo bomo uporabili BAM temno čokolado, ki je dealna je za pripravo krem, moussa, ganašev, sladoleda, piškotov, biskvitov in drugih kremastih čokoladnih struktur.

Ob čokoladno kremo lahko postrežemo tudi:

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladni lončki s čokoladno kremo

  • Čas priprave: 3 ure
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

V srednje veliki kozici na srednjem ognju segrejte smetano, rumenjake, sladkor in sol. Ne pustite, da zavre. Nenehno mešajte smetanovo zmes, dokler se ne zgosti dovolj, približno 5 minut. Odstavite lonec z ognja in vmešajte BAM vanilijevo pasto. Dodamo BAM temno čokolado in pustimo na strani približno 3 minute.

2. Korak

Z majhno metlico začnite mešati na sredini lonca, dokler zmes ni homogena. (Če ste mešanico pomotoma pregreli in so nastale grudice, jih lahko odstranite tako, da mešanico precedite v skledo.)

3. Korak

Mešanico prenesite v pripravljene posodice in ohladite za vsaj 3 ure. 15-30 minut pred serviranjem pustite čokoladno kremo na sobni temperaturi. Po želji postrezite s čokoladnimi ostružki, BAM crispy-ji in svežo stepeno smetano.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,82 €
Skupaj:
25,38 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno