Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Bananin kruh s čokolado in arašidovim maslom

  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12
ta bananin kruh s cokolado in  arasidovim maslom je narejen iz arasidovega masla in kakava v prahu to je dekadentna a enostavna sladica

Receptov za bananin kruh je na spletu zagotovo že kar nekaj. V bistvu, jih najdete tudi pri nas. Lahko ga pripravite z orehi ali izbirate med klasičnim receptom za bananin kruh ali pa le-tega pripravite še z dodatnim okusom banane, ki mu ga da BAM namaz nutty banana.

Danes pa v zbirko dodajamo še recept za bananin kruh s čokolado in arašidovim maslom. Pred samo pripravo pa naj vam izdamo še nekaj trikov, da bo ta res tako popolno zadišal do vaših sosedov. 

BAM nasveti:

  • Preden arašidovo maslo dodamo v testo, ga moramo stopiti. Znano je, da je arašidovo maslo težko mazati oziroma mešati. Arašidovo maslo postavimo v mikrovalovno pečico za 30 sekund ali dokler ni dokaj tekoče in ga je enostavno mešati.
  • Trik za pripravo sladkega, okusnega bananinega kruha je, da uporabimo prezrele (celo rjave) banane.
  • Izogibajte se naravnemu arašidovemu maslu.
  • Bananin kruh okrasite še z narezanimi bananami. Bananin kruh lahko obložite z narezanimi bananinimi kolobarji ali pa banano po dolgem narežite na trakove in tako dolge trakove položite na vrh kruha. V vsakem primeru bo videti in okusno čudovito!


Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Bananin kruh s čokolado in arašidovim maslom

  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12

Sestavine:

  • 3 žlice kremastega arašidovega masla

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejte na 180°C. Velik pekač obložite s papirjem za peko. Dati na stran. V veliki skledi zmešajte rahlo stopljeno arašidovo maslo, sladkor, pretlačene banane, rastlinsko olje in jajca. Po mešanju vmešajte kakav, sodo bikarbono, sol in BAM vanilijevo pasto. Nazadnje vmešamo moko.

2. Korak

Dobljeno zmes vlijemo v pekač in nanj položimo na tanko narezane koščke banane. Pečemo približno 55 minut, dokler nož, ki ga vstavite v sredino bananinega kruha, ne izstopi čist. Na rešetki ohlajamo še 20 minut. Ko se bananin kruh nekoliko ohladi, ga prelijemo z arašidovim maslom. V posodi, primerni za uporabo v mikrovalovni pečici, ga segrevamo 30 sekund, nato premešamo. Maslo mora imeti kremno in rahlo tekočo strukturo. Pokapajte čez bananin kruh in postrezite.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,28 €
Skupaj:
20,52 €

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno