Ob nakupu nad 50 € dostava brezplačna! 

1. Zagotavljamo najnižje cene

Naša "spletna" filozofija je takšna, da mora na spletu zaradi nižjih fiksnih stroškov biti tudi prodajna cena temu primerna. Tako so vsi naši izdelki in storitve po najnižjih (oz. enakih) cenah. Za vse naše člane kluba čokoholikov pa nudimo še dodatni 3% popust ob vsakem nakupu!

* V kolikor slučajno zasledite izdelek, ki je drugje cenejši, nas prosim o tem obvestite. Ceno izdelka bomo ustrezno spremenili ter poskrbeli, da bo primerljiv s konkurenčno ceno.

2. Brezplačno svetujemo

V naši ponudbi imamo že več kot 1.000 različih darilnih izdelkov, zato verjamemo, da zna biti pestra ponudba tudi težava pri izbiri. Za kakršna koli vprašanja ter za vsakogar smo tako dosegljivi na telefonsko številko 070 222 555 in na e-mail naslov: info@mojacokolada.si. Za podjetja nudimo tudi brezplačno predstavitev izdelkov na naslovu podjetja. 

3. Na vse izdelke in storitve nudimo 30-dnevno garancijo

Na prav vse izdelke in storitve nudimo 100% 30-dnevno garancijo. To preprosto pomeni, da v kolikor zaradi kakršnegakoli razloga ne boste zadovoljni z nakupom, vam izdelek brezplačno zamenjamo ali vrnemo denar. Kot pravimo pri nas: "Vaše zadovoljstvo, naša garancija."

4. Zagotavljamo 100% varen in zaupen nakup

Ker je varnost in zaupanje naših strank na prvem mestu, omogočamo 100% varen in zaupen nakup. Naša spletna stran tako uporablja varno HTTPS povezavo s preverjenim certifikatom, mi pa vam obljubljamo, da vaših podatkov ne bomo posredovali prav nikomur. Tako ste lahko popolnoma brez skrbi.

5. Resnično se trudimo

Vemo, da nihče ni popoln. Sami to priznavamo ter obenem verjamemo, da trdo delo, poštenost, prijaznost in kvaliteta storitev prej kot slej obrodijo sadove.  Z vzgajanjem teh vrednot upamo na boljšo prihodnost ter boljši svet. Kakšen pa bi bil svet brez čokolade? :)

Nekaj naših dodatnih bonbončkov:

  • Strošek dostave je zgolj 3,9 € (+ ob naročilu nad 50 € nudimo brezplačno dostavo)
  • Vsako naročilo lahko tudi darilno zavijemo
  • Naročene izdelke vam lahko pošljemo na željeni datum (želeni datum dostave označite na blagajni v postopku nakupa)
  • Izdelke na zalogi vam dostavimo že naslednji delovni dan
  • Omogočamo osebni prevzem naročila brez stroškov dostave - več informacij najdete TUKAJ

Vas zanima kdo smo? Kliknite tukaj in spoznajte čokoladno ekipo. ;)