Čokoladna ekipa

  Andraž

  vodja projekta

  Strasten ljubitelj mlečne in temne čokolade z najrazličnejšimi dodatki. Ukvarja se z iskanjem novih čokoladnih izdelkov in iskanjem novih priložnosti. Redno pregleduje vse obstoječe procese, izboljšuje uporabniško izkušnjo in skrbi za ključne kupce. S tremi besedami: Deklica za vse.

  andraz@mojacokolada.si

  Barbara

  oddelek za naročila

  Največji čokoholik daleč naokoli. Prva v vrsti, ko je potrebno preizkusiti novo čokolado ali stestirati nov posip. Glavna novinarka in urednica portala čokolade.si ter vodja oddelka za odnose s strankami. Skrbi, da vse zadeve tečejo gladko, da so paketi vedno ob pravem času dostavljeni in da imamo zadovoljne in srečne stranke. :)

  barbara@mojacokolada.si 070 222 555

  Sara

  fotografinja

  Prilagodljiva, prijazna, vedno točna in komunikativna. Vedno nasmejana fotografinja Sara naredi vse čokoladne izdelke še bolj čokoladne. Zaradi njenih fotografij pa vsakič znova ostanemo še nekaj dni brez besed. In vsaka naslednja fotka je še lepša od prejšnje!

  Iztok

  programer

  Programer Iztok skrbi, da celotna spletna trgovina stoji na nogah in da vse tehnične stvari špilajo kot morajo. Nočna ptica, ki dela v večernih urah in ne zaspi, dokler delo ni opravljeno tip-top. Iskren in preprost Ljubljančan, ki nikoli ne prelomi besede in se vedno drži dogovorjenega.

  Primož

  grafični oblikovalec

  Kreativni oblikovalec Primož skrbi za fantastično celostno podobo in super izgled. Daleč največji perfekcionist vedno teži k boljšemu in lepšemu. Tudi ob najbolj »safr« dnevu z zabavnimi pripombami pripomore k boljšem timskem vzdušju :)

  Čoksi

  vratar

  Naš vratar in naša maskota Čoksi 24 ur na dan in 7 dni v tednu skrbi za varnost in zabavo. S svojimi hudomušnimi izjavami skrbi, da vam (in nam) resnično ni nikoli dolgčas. Najbolj priljubljen Čoksijev stavek: “Nič ni boljšega na svetu kot je dober prijatelj. Izjema je dober prijatelj s čokolado.”


  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več