Čokoladna ekipa

  Andraž

  vodja projekta

  Strasten ljubitelj temnih čokolad z najrazličnejšimi dodatki. Ukvarja se z optimizacijo procesov, vedno preizkuša nove čokoladne okuse in odkriva neraziskane sladke priložnosti. Redno izboljšuje delovne procese, motivira ekipo, organizira sladke čokoladne teambuildinge in izboljšuje uporabniško izkušnjo. Njegov najpogostejši stavek: "Raziščimo problem in nato poiščimo rešitev."

  andraz@mojacokolada.si

  Barbara

  podpora strankam

  Največji čokoholik daleč naokoli in pravi "Masterchef" za čokoladni mus. Prva v vrsti, ko je potrebno preizkusiti novo čokolado, pralino ali poizkusiti karkoli čokoladnega. Vedno prijetna, prijazna in ustrežljiva. Skrbi za večino čokoladnih naročil in za zadovoljne, nasmejane in srečne stranke. :)

  barbara@mojacokolada.si

  070 222 555

  Nina

  marketing

  Prijetna sogovornica z močnim čutom za so-človeka. Obožuje vedno nove marketinške in prodajne izzive. S stalnimi kupci goji prav poseben tesen odnos ter se zelo iskreno razveseli vsake nove stranke. Diplomirana etnologinja, strastna ljubiteljica lepih stvari, fotografije in čokoladnih sladic.

  nina@mojacokolada.si

  Mario

  IT oddelek

  Netipično za programerja, vendar naš Mario je izdreno zgovoren, vedno popolnoma odkrit in iskren. Simpatičen programer dobrega srca, ki (še) bolj od čokolade obožuje programsko kodo in zapletene tehnološke izzive. Pravi štajer'c, tako po koreninah, kot tudi v srcu.

  Eva

  grafična oblikovalka

  Hitra, izredno natančna in izjemno kreativna duša. Ljubiteljica sladkih dobrot se oblikovanja novih izdelkov, ustvarjanja zanimivih kreativnih oglasov in fotografiranja novih čokoladnih izdelkov nikoli ne naveliča.

  Čoksi

  vratar

  Naš vratar in glavni finančnik Čoksi 24 ur na dan in 7 dni v tednu skrbi za varnost in finance. Z zabavnimi vsebinami in s svojimi hudomušnimi izjavami skrbi, da vam (in nam) resnično ni nikoli dolgčas. Najbolj priljubljen Čoksijev stavek: “Nič ni boljšega na svetu kot je dober prijatelj. Izjema je dober prijatelj s čokolado.”

  finance@mojacokolada.si

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več