V TRENUTNIH IZREDNIH RAZMERAH OSEBNI PREVZEM NAROČIL NI MOGOČ. Naročila dostavljamo preko Pošte Slovenija.

Za vse, ki vam je enostavneje, hitreje, mimogrede ali čisto pri roki, da se oglasite pri nas, smo omogočili osebni prevzem čokoladnih naročil v Brezovici pri Ljubljani.

Svoje najljubše čokoladne izdelke poiščeš na trgovini. Pri vsakem izdelku sedaj najdeš tudi dodatno polje Predvidena dostava, kjer lahko s klikom na puščico tudi bolj natančno vidiš kako hitro bo predvidoma tvoje naročilo pripravljeno na osebni prevzem. Po dodanem izdelku v Košarico na Blagajni označiš brezplačen Osebni prevzem v koraku Dostava, izbereš način plačila Po predračunu, s kreditno kartico ali preko Paypal ter potrdiš naročilo. Tvoje naročilo oddamo v obdelavo takoj, ko prejmemo tvoje plačilo ali potrdilo o plačilu naročila (na naš e-naslov: info@mojacokolada.si). V primeru osebnega prevzema naj opozorimo, da omogočamo zgolj predplačilo preko predračuna, kreditne kartice ali PayPala.

V kategoriji Na zalogi najdeš izdelke, ki so trenutno v skladišču in v kolikor oddaš svoje naročilo do 11. ure, bo naročilo pripravljeno na osebni prevzem že isti delovni dan. Vsekakor se bomo potrudili, da bomo čimhitreje pripravili vsa čokoladna naročila. Ko bo za prevzem pripravljeno tudi tvoje naročilo te obvestimo z e-sporočilom na elektronski naslov, ki si ga navedel ob naročanju. Ker večine čokoladnih izdelkov žal nimamo na zalogi, zaradi ohranjanja svežine in kakovosti čokolade, lahko priprava tvojega naročila traja tudi do 4 delovne dni.

Osebni prevzemi so mogoči vsak delovni dan od ponedeljka do petka, med 8:00 in 16:00.

Naročilo čaka na prevzem največ 60 dni od prejema obvestila o pripravljenem naročilu.

Prevzem je možen na prevzemnem mestu v Brezovici pri Ljubljani - Podsvetija 22 (Fully d.o.o.).

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.