Za vse, ki vam je enostavneje, hitreje, mimogrede ali čisto pri roki, da se oglasite pri nas, smo omogočili osebni prevzem čokoladnih naročil v Domžalah.

Svoje najljubše čokoladne izdelke poiščeš na trgovini. Zraven vsakega izdelka sedaj najdeš  okno, kjer lahko bolj natančno vidiš kako hitro bo predvidoma tvoje naročilo pripravljeno na prevzem. Po dodanem izdelku v Košarico na Blagajni označiš brezplačen Osebni prevzem v koraku Dostava, izbereš način plačila Po predračunu ali Paypal ter potrdiš naročilo. Tvoje naročilo oddamo v obdelavo takoj, ko prejmemo tvoje plačilo ali potrdilo o plačilu naročila (na naš e-naslov: info@mojacokolada.si). V primeru osebnega prevzema naj opozorimo, da omogočamo zgolj predplačilo preko predračuna ali PayPala.

V kategoriji Na zalogi najdeš izdelke, ki so trenutno v skladišču in v kolikor oddaš svoje naročilo do 12. ure, bo naročilo pripravljeno na osebni prevzem že isti delovni dan. Vsekakor se bomo potrudili, da bomo čimhitreje pripravili vsa čokoladna naročila. Ko bo za prevzem pripravljeno tudi tvoje naročilo te obvestimo z e-sporočilom na elektronski naslov, ki si ga navedel ob naročanju. Ker večine čokoladnih izdelkov žal nimamo na zalogi, zaradi ohranjanja svežine in kakovosti čokolade, lahko priprava tvojega naročila traja tudi do 4 delovne dni.

Ko prejmeš obvestilo o pripravljenem naročilu se za točen čas oziroma dan in uro prevzema dogovoriš kar s povratno e-pošto ali pa nas pokličeš na 070/222-555. Za osebni prevzem se lahko dogovoriš vsak delovni dan od ponedeljka do petka, med 8:00 in 15:00*.

*Naročilo čaka na prevzem največ 60 dni od prejema obvestila o pripravljenem naročilu.

Prevzem je možen na prevzemnem mestu v Domžalah - Ljubljanska cesta 81 (Fully d.o.o.).