Sladke točke

  Sladke točke so točke zvestobe, ki jih lahko zbira in vnovči čisto vsak čokoholik, ki je registriran v trgovino MojaČokolada.si. Točke, ki jih zbereš ob nakupu izdelkov, lahko vnovčiš že ob naslednjem nakupu v obliki vrednostnega bona.

  Kako zbiram Sladke točke?

  Sladke točke zbiraš z nakupi čokoladnih izdelkov. Za vsak 1 EUR vrednosti izdelka (ki nima že popusta) prejmeš 1 Sladko točko. Zbrane točke lahko nato pretvoriš v vrednostni kupon (za 1 Sladko točko prejmeš 0,01 EUR) in ga uporabiš pri naslednjem čokoladnem nakupu.

  Kako preverim stanje Sladkih točk?

  Stanje svojih Sladkih točk lahko preveriš tako, da se najprej prijaviš v trgovino in poiščeš »Moj račun«, kjer se nahaja tudi rubrika »Moje Sladke točke«. Ta povezava te pripelje do razpredelnice kjer lahko pregledaš svoja dosedanja naročila in zbrane točke.

  Kako izkoristim Sladke točke?

  V tvojem uporabniškem računu v kategoriji »Moje sladke točke«, se desno poleg razpredelnice z naročili in točkami, nahaja tudi generator Sladkih točk, ki točke pretvori v vrednostni kupon. Ko točke pretvoriš v kuponček, se koda le-tega prikaže pod razpredelnico v »Moji kuponi«. Kodo, ki se ti prikaže potem vpišeš v okence za Darilne bone na blagajni, ob naslednjem nakupu.

  * Pozor! Točke lahko pretvoriš v vrednostni kuponček šele, ko je tvoje naročilo dokončno obdelano in potrjeno.

  Kriterij Sladkih točk

  1 Sladka točka = 0,01 EUR
  5 Sladkih točk = 0,05 EUR
  10 Sladkih točk = 0,1 EUR

  PREVERI SVOJE SLADKE TOČKE

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več