Osebni prevzem naročila

  Za vse, ki vam je enostavneje, hitreje, mimogrede ali čisto pri roki, da se oglasite pri nas, smo omogočili tudi osebni prevzem čokoladnih naročil v Ljubljani.

  Svoje najljubše čokoladne izdelke poiščeš na trgovini in jih dodaš v košarico. Na Blagajni nato označiš brezplačen Osebni prevzem v koraku Dostava, izbereš način plačila Po predračunu ali Paypal ter potrdiš naročilo. Tvoje naročilo oddamo v obdelavo takoj, ko prejmemo tvoje plačilo ali potrdilo o plačilu naročila (na naš e-naslov: info@mojacokolada.si). V primeru osebnega prevzema naj opozorimo, da omogočamo zgolj predplačilo preko predračuna ali PayPala.

  Vsekakor se bomo potrudili, da bomo čimhitreje pripravili vsa čokoladna naročila. Ko bo za prevzem pripravljeno tudi tvoje naročilo te obvestimo z e-sporočilom na elektronski naslov, ki si ga navedel ob naročanju. Ker večine čokoladnih izdelkov žal nimamo na zalogi, zaradi ohranjanja svežine in kakovosti čokolade, lahko priprava tvojega naročila traja tudi do 3 delovne dni.

  Ko prejmeš obvestilo o pripravljenem naročilu se za točen čas oziroma dan in uro prevzema dogovoriš kar s povratno e-pošto ali pa nas pokličeš na 070/222-555. Za osebni prevzem se lahko dogovoriš vsak delovni dan od ponedeljka do petka, med 8:00 16:00. *Naročilo čaka na prevzem največ 60 dni od prejema obvestila o pripravljenem naročilu.

  Prevzem je možen na prevzemnem mestu v Ljubljani, na Železni cesti 14 (kletna etaža -2). Za lažjo predstavo kje se nahajamo si poglej spodnji zemljevid.

   


  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več