Dostava

  V kolikor je tvoje naročilo oddano do 14. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi (to so več ali manj izdelki, ki niso narejeni iz sveže čokolade, npr. Medvedki, skodelice, vroče čokolade ...) naročilo prejmeš že naslednji delovni dan. Ker radi skrbimo za to, da je čokolada vedno sveža in najokusnejša, pa žal veliko naših čokoladnih izdelkov nimamo na zalogi. Tako vaša naročila največkrat dostavimo v roku 2-5 delovnih dni.

  V kolikor ob naročanju izbereš Plačilo po predračunu je postopek tak, da lahko oddamo naročilo v obdelavo šele, ko prejmemo plačilo. Ker včasih žal  banka rabi tudi kakšen (delovni) dan, da je plačilo vidno na našem računu, ti svetujemo, da nam ob svojem plačilu posreduješ bančno potrdilo o plačilu na naš e-naslov info@mojacokolada.si, da bo šlo tvoje naročilo zagotovo najhitreje v obdelavo.

  DOSTAVA PAKETOV V ROKU 2-5 DELOVNIH DNI.


  Kljub temu se trudimo, da vsem omogočimo čim hitrejšo in seveda tudi zelo varno dostavo. Vsak tvoj izdelek skrbno opremimo z veeeeliko zračnimi mehurčki in jih nato predamo Pošti Slovenije, ki nato dostavi paketek točno na tvoj dom!

  Cenik dostave

  Pošta Slovenije

  • vrednost nakupa: do 40 € -> 3,9 €
  • vrednost nakupa: nad 40 € -> 0 €


  * Osebni prevzem: BREZPLAČNO.


  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več