V kolikor je tvoje naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi (to so več ali manj izdelki, ki se nahajajo v kategoriji Na zalogi in se trenutno nahajajo v našem skladišču) naročilo odpošljemo že isti delovni dan. Ker radi skrbimo za to, da je čokolada vedno sveža in najokusnejša, pa žal nekaj naših čokoladnih izdelkov nimamo na zalogi. Tako vaša naročila največkrat dostavimo v predvidenem roku, ki je naveden ob vsakem izdelku. 

Za beleženje stanja naročila ti ob vsaki spremembi stanja naročila pošljemo elektronsko sporočilo. V kolikor uporabljaš Gmail, lahko ta sporočila najdeš v zavihku Promocije. Stanje naročila lahko vedno preveriš tudi v svojem uporabniškem računu v naši spletni trgovini, kjer lahko vidiš predviden čas dostave tvojega naročila. Na strani izdelka lahko pod napisom V košarico vedno preveriš kakšen je predviden dostavni čas točno za ta izdelek. S klikom na "puščico" se odpre dodatno besedilo, kjer si lahko prebereš kdaj bo tvoje naročilo lahko dostavljeno ali pripravljeno na osebni prevzem.

Izjemno hitra dostava

Kljub temu se trudimo, da vsem omogočimo čim hitrejšo in seveda tudi zelo varno dostavo. Vsak tvoj izdelek skrbno opremimo z veeeeliko zračnimi mehurčki in jih nato predamo Pošti Slovenije, ki nato dostavi paketek točno na tvoj dom!

Pošta Slovenije

  • vrednost nakupa: do 50 € -> 3,9 €

  • vrednost nakupa: nad 50 € -> BREZPLAČNA dostava

  • Dodatno: +1 € (za vse nakupe s plačilom po povzetju)

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.