Dostava

  Dostava

  V kolikor je tvoje naročilo oddano do 12. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi (to so več ali manj izdelki, ki se nahajajo v kategoriji Na zalogi in se trenutno nahajajo v našem skladišču) naročilo prejmeš že naslednji delovni dan. Ker radi skrbimo za to, da je čokolada vedno sveža in najokusnejša, pa žal veliko naših čokoladnih izdelkov nimamo na zalogi. Tako vaša naročila največkrat dostavimo v predvidenem roku, ki je naveden ob vsakem izdelku. 

  Za beleženje stanja naročila ti ob vsaki spremembi stanja naročila pošljemo elektronsko sporočilo. V kolikor uporabljaš Gmail, lahko ta sporočila najdeš v zavihku Promocije. Stanje naročila lahko vedno preveriš tudi v svojem uporabniškem računu v naši spletni trgovini. Na strani izdelka lahko poleg napisa V košarico vedno preveriš kakšen je dostavni čas točno za ta izdelek. S klikom na paketek se odpre dodatno besedilo, kjer si lahko prebereš kdaj bo tvoje naročilo odposlano ali pripravljeno na osebni prevzem. 

  Pozor: V kolikor ob naročanju izbereš Plačilo po predračunu je postopek tak, da lahko oddamo naročilo v obdelavo šele, ko prejmemo plačilo. Ker včasih žal  banka rabi tudi kakšen (delovni) dan, da je plačilo vidno na našem računu, ti svetujemo, da nam ob svojem plačilu posreduješ bančno potrdilo o plačilu na naš e-naslov info@mojacokolada.si, da bo šlo tvoje naročilo zagotovo najhitreje v obdelavo.

  IZJEMNO HITRA DOSTAVA PAKETOV


  Kljub temu se trudimo, da vsem omogočimo čim hitrejšo in seveda tudi zelo varno dostavo. Vsak tvoj izdelek skrbno opremimo z veeeeliko zračnimi mehurčki in jih nato predamo Pošti Slovenije, ki nato dostavi paketek točno na tvoj dom!

  Cenik dostave

  Pošta Slovenije

  • vrednost nakupa: do 40 € -> 3,9 €
  • vrednost nakupa: nad 40 € -> 0 €
   

  * Osebni prevzem: BREZPLAČNO.


  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več