La Chocolate - Mala Pomladna bonboniera

  Cena 8,50 € 8.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mala pomladna bonboniera, čokoladnice La Chocolate (125 g), je polnjena z odličnimi svežimi belgijskimi pralinami oblitimi z belo, mlečno ali črno  čokolado. Praline so polnjene z različnimi okusnimi lešnikovimi in ganache kremami s pomladnimi sadnimi, alkoholnimi in kavnimi aromami.

  * Neto količina: 125 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 8 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 8 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,08 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  La Chocolate - Mala Pomladna bonboniera

  Vrhunska čokoladnica La chocolate je v svojo kolekcijo za posebne priložnosti dodala zelo simpatične in bogate velikonočne okrogle bonboniere v nežnih roza in zelenih barvah.

  Mala pomladna bonboniera je napolnjena z vrhunskimi belgijskimi pralinami, ki slovijo po najboljši čokoladi in izvrstnih kremastih polnilih.  V bonbonieri so na voljo praline iz bele, mlečne in temne čokolade, z alkoholnimi, kremastimi in sadnimi polnili. Izbor najboljših pralin je vstavljen v lično okroglo škatlico nežno roza pomladne barve. Delite najboljše trenutke s svojimi najdražjimi!

  VIDEO - Čokoladnica La Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih pralin
  • Darilna embalaža
  • Bonboniera vsebuje 125 g vrhunskih belgijskih pralin najvišje kakovosti
  • Unikatno darilo
  • Različni okusi
  Ključne besede: praline, bonboniera, pralineji, la chocolate, čokoladni bonboni, pomladna bonboniera, pomlad, belgijske praline, bonboniera čokoladna
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več