Rajska Ptica - Diabetična čokolada, temna

  Cena 4,50 € 4.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Temna diabetična čokolada je prava črna čokolada, saj vsebuje vsaj 55% kakavovih delov. Tablica je klasične velikosti in obogatena s sladilom maltitol. Njena posebnost je, da je izdelana ročno in vsebuje zgolj poponoma naravne ter diabetikom prijazne sestavine.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rajska Ptica - Diabetična čokolada

  Rajska Ptica je slovenska čokoladnica, ki svoje čokoladne mojstrovine ustvarja že dobro desetletje. Vsi izdelki so ročno izdelani z velikim poudarkom na odličnem okusu in kvalitetnih sestavinah. V njihovem širokem naboru izdelkov se skriva tudi Diabetična čokolada.

  Diabetična čokolada je narejena iz temne čokolade in vsebuje vsaj 55% kakavovih delcev. Zaradi srednje vsebnosti kakava bo prepričala tudi ljubitelje mlečnih, kot tudi temnih čokolad. Diabetična čokolada ne vsebuje sladkorja, saj je sladkana z maltitolom in tako primerna tudi za diabetike. Zaradi lepe embalaže je čokolada primerna tudi kot darilo. 

  Čokoladnica Rajska Ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah. Za izdelavo čokoladnih izdelkov skrbijo vrhunski čokoladni mojstri, ki poskrbijo za pravi okus in izgled čokoladnih izdelkov.

  Vsak čokoladni izdelek je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot so npr. čili, limeta, jagoda, šampanjec, kardamom s pomarančo ipd. Čokolade različnih oblik, okusov in kombinacij so primerne za vsakogar, ki uživa v dobri čokoladi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Primerno za diabetične bolnike in vse, ki si želijo uravnotežene zdrave prehrane
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, tablica čokolade, temna čokolada, čokoladna tablica, rajska ptica, čokoladnica rajska ptica, diabetična čokolada, čokolada za diabetike, čokolada z maltitolom
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več