Rajska Ptica - Temna čokolada z jagodami

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Temna čokolada z dodatkom suhih jagod je prava črna čokolada, saj vsebuje vsaj 71% kakavovih delov. Tablica je klasične velikosti in obogatena z veliko jagodami, ki za seboj pustijo vrhunski okus. Posebnost čokolade je sigurno ta, da je izdelana ročno, uporabljene pa so zgolj povsem naravne sestavine. Tako je čokolada slastna in zdrava.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rajska Ptica - Temna čokolada z jagodami

  Rajska Ptica je slovenska čokoladnica, ki svoje čokoladne mojstrovine ustvarja že dobro desetletje. Vsi izdelki so ročno izdelani z velikim poudarkom na odličnem okusu in kvalitetnih sestavinah. V njihovem širokem naboru izdelkov se skriva tudi Temna čokolada z jagodami.

  Temna čokolada z jagodami je odlična izbira za vse ljubitelje pristnega okusa kakava, saj vsebuje najmanj 71% kakavovih delcev. Grenkoba kakava se odlično poda z sladkim okusom jagod, kar v ustih pusti vrhunski okus. 

  Čokoladnica Rajska Ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah. Za izdelavo čokoladnih izdelkov skrbijo vrhunski čokoladni mojstri, ki poskrbijo za pravi okus in izgled čokoladnih izdelkov.

  Vsak čokoladni izdelek je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot so npr. čili, limeta, jagoda, šampanjec, kardamom s pomarančo ipd. Čokolade različnih oblik, okusov in kombinacij so primerne za vsakogar, ki uživa v dobri čokoladi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Ročno izdelano
  • Vsaj 71% kakavovih delov
  Ključne besede: čokoladnica, tablica čokolade, temna čokolada, čokoladna tablica, rajska ptica, dobra čokolada, odlična čokolada, ročno izdelana čokolada, čokolada z jagodami, temna čokolada z jagodami
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več