Rajska Ptica - Temna čokolada s čilijem

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Temna čokolada z dodatkom pekočega čilija je prava črna čokolada, saj vsebuje vsaj 71% kakavovih delov. Tablica je klasične velikosti in obogatena z ravno pravšnjo količino čilija, ki za seboj pusti vrhunski, rahlo pekoč okus. Posebnost čokolade je sigurno ta, da je izdelana ročno, uporabljene pa so zgolj povsem naravne sestavine.

  Tako je čokolada slastna in zdrava.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rajska Ptica - Temna čokolada s čilijem

  Rajska Ptica je slovenska čokoladnica, ki svoje čokoladne mojstrovine ustvarja že dobro desetletje. Vsi izdelki so ročno izdelani z velikim poudarkom na odličnem okusu in kvalitetnih sestavinah. V njihovem širokem naboru izdelkov se skriva tudi Temna čokolada s čilijem.

  Temna čokolada s čilijem je odlična izbira za vse ljubitelje pristnega okusa kakava, saj vsebuje najmanj 71% kakavovih delcev. Okus je obogaten z dodatkom čilija, ki poskrbi za zanimiv pekoč priokus. 

  Čokoladnica Rajska Ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah. Za izdelavo čokoladnih izdelkov skrbijo vrhunski čokoladni mojstri, ki poskrbijo za pravi okus in izgled čokoladnih izdelkov.

  Vsak čokoladni izdelek je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot so npr. čili, limeta, jagoda, šampanjec, kardamom s pomarančo ipd. Čokolade različnih oblik, okusov in kombinacij so primerne za vsakogar, ki uživa v dobri čokoladi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Ročno izdelano
  • Vsaj 71% kakavovih delov
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, temna čokolada, rajska ptica, odlična čokolada, čokolada s čilijem, čili, čili in čokolada, vrhunska čokolada, rajska ptica - temna s čilijem, pekoča čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več