Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Snickers browniji

  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 18
snickers browniji so sladice polnjeni z nugatom iz arasidovega masla karamelo arasidi in bogato temno cokolado 

Snickers browniji so sladice polnjeni z nugatom iz arašidovega masla, karamelo, arašidi in bogato temno čokolado. 


Priprava je enostavna, če za pripravo Snickers brownijev uporabimo naslednje sestavine:

  • Arašidovo maslo: Nič od tako dobrega naravnega arašidovega masla tukaj! Uporabite kvalitetno arašidovo maslo.
  • Marshmallow polnilo: To puhasto, sladko polnilo bo poskrbelo za popolno konsistenco Snickers brownija!
  • Sladkor v prahu: Sladkor v prahu bo pomagal učvrstiti plast z arašidovim maslom. 
  • Toffee karamela: Karamelno polnilo lahko pripravite tudi doma, a mi smo malo "pogoljufali" in uporabili BAM preliv Toffe karamela. 
  • Arašidi: Arašidi dodajo prijeten slano-sladek hrustljav okus. Uporabili smo pražene, nesoljene arašide in jih grobo sesekljali!
  • Čokolada: vsak čokoladni brownie potrebuje zdravo dozo čokolade.


Ob Snickers brownije se odlično usedeta tudi: 

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Snickers browniji

  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 18

Sestavine:

  • 65 g arašidovega masla
  • 200 g marshmallow penic
  • 120 g sladkorja v prahu
  • ščep soli
  • 75 g praženih, neslanih arašidov

Navodila za uporabo:

1. Korak Testo za brownije pripravimo po postopku zapisanemu TUKAJ.
2. Korak

Za pripravo plasti z nugatom in arašidi preprosto stepemo arašidovo maslo, penice, sladkor v prahu in sol, dokler se ne povežejo. Zmes bo gosta. Z rokami razporedimo plast po brownijih. Na plast nugata potresemo še arašide in rahlo pritisnemo navzdol. Brownije postavimo nazaj v hladilnik, medtem ko pripravljamo karamelo.

3. Korak

BAM preliv Toffee karamela rahlo segrejemo, da se strukturo iz goste spremeni v rahlo tekočo. Mlačno karamelo prelijemo po brownijih. Plast je lahko debelejša ali tanjša, odvisno od tega, kakšni ljubitelji slane karamele smo. Prelite brownije nato postavimo nazaj na hladno.

4. Korak

V zadnjem koraku raztopimo BAM temno čokolado in pripravimo preliv. Čokolado raztopimo s pomočjo vodne kopeli ali mikrovalovne pečice. Če si pomagamo z mikrovalovno pečico, čokolado pogosteje mešamo. Ko se čokolada popolnoma stopi, vmešamo kokosovo olje in prelijemo čez karamelno plast. Pustimo, da se browniji popolnoma ohladijo v hladilniku, nato pa ga narežemo.

Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno