Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Cake pops recept brez peke

  • (3)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5
cake pops recept brez peke

Priprava cake pops-ov ali slavnih tortic na palčki bo zdaj še bolj zabavna! Cake pops recept brez peke je tako enostaven, da se vam pri pripravi brez težav pridružijo tudi majhne otroške rokice. Dodali smo jim vedno bolj popularne piškote Oreo, kremni ​​sir, nekaj čokolade in veliko pisane dekoracije. Vedno bolj popularne tortice na palčki ali cake pops so primerne za vsako priložnost, v zadnjih časih na rojstnodnevnih praznovanjih kar malo zasenčijo ali celo nadomestijo klasično torto. 


BAM nasvet:
 velikokrat se zgodi, da pripravljene kroglice polzijo po palčki navzdol. Če palčko pred natikanjem kroglic za dober centimeter potopite v stopljeno čokolado, se vam to ne bi smelo več dogajati. Ko se čokolada na palčki ohladi, deluje kot lepilo, ki kroglico obdrži na mestu. Še več nasvetov o pripravi cake pops pa najdete tukaj.


Če želite s cake pops navdušiti odrasle pa jih lahko pripravite v kombinaciji bele čokolade in rdečega žameta ali pa pripravite čokoladne popse z Baileys-om.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Cake pops recept brez peke

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Oreo piškote zdrobite. Lahko si pomagate z multipraktikom, lahko pa jih zdrobite s pomočjo plastične vrečke in kladiva. Piškote dajte v plastično vrečko, da se drobni konci ne razletijo po delovni površini in jih zdrobite s pomočjo kladiva. Prav tako si lahko pomagate z že kupljenimi zdrobljenimi Oreo piškoti.
2. Korak Zdrobljene piškote presujte v skledo in jim dodajte kremni sir. Kremni sir z rokami temeljito primešajte k drobtinam. Iz dobljenega testa oblikujte kroglice. Če bo vsaka tehtala pb. 16 g, jih iz pridobljene mase lahko pripravite 16. Kroglice nataknite na palčke. Ne pozabite na BAM nasvet: nekaj čokolade raztopite posebaj in vsako palčko pred natikanjem kroglice potopite v stopljeno čokolado. Tako boste poskrbeli, da kroglice ne bodo spolzele iz palčk.
3. Korak Dobljene kroglice ohlajajte približno 15 minut. V tem času nad vodno kopeljo raztopite BAM čokolado, s katero boste oblivali cake pops. Izbirate lahko tako med okusi kot med barvami. Če želite, da so vaše kroglice naravne roza barve, uporabite ruby čokolado. Če želite, da so bele, jih potopite v stopljeno belo čokolado. Če želite, da so oranžne, se najbolje izkaže pomarančna čokolada. Jagodna čokolada jih obarva rdeče, temna čokolada pa v elegantno temno rjavo barvo. Izbira je vaša.
4. Korak Ohlajene cake pops nato potopite v stopljeno čokolado. Pri tem pazite, da temperaturna razlika med kroglicami in stopljeno čokolado ne bo prevelika. Če bo le-ta prevelika, bo oblita čokolada na kroglicah popokala. Če se vam to zgodi, pustite ohlajene kroglice nekaj časa na sobni temperaturi, da se malo segrejejo in nato nadaljujte z oblivanjem. Z dekoracijo pričnite takoj, ko je čokolada na kroglici še topla, saj se na ohlajeno čokolado dekoracija ne bo prijela. Pa dober tek! Ali pa vse najboljše, če cake pops pripravljate za rojstnodnevno zabavo!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,97 €
Skupaj:
26,73 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno