Veganski recept: Domača čokolada z lešniki in cimetom

Čas priprave 15 min
Št. sestavin: 7
Težavnost

BAM Premium praženi celi lešniki vas bodo navdušili s svojim pristnim lešnikovim okusom, hrustljavostjo in vsekakor z veliko možnostmi uporabe pri domači peki in kuhi. Obogatijo okus vašega peciva, tort, sladoledov, pit in piškotov in drugih sladic. Tokrat smo pripravili recept za najboljšo vegansko čokolada z lešniki!

Sestavine

Navodila za pripravo

Postopek priprave
1. Korak
Raztopite kakavovo maslo in kakav v prahu na vodni pari ter mešanico vljite v blender.
2. Korak
Dodajte kokosov sladkor, vanilijo in cimet ter vse skupaj dobro premešajte.
3. Korak
Mešanico vlijte v pekač, dodajte narezane (ali naribane) lešnike in kakavova zrna ter za kratek čas postavite v zmrzovalnik, da se vse setavine med seboj dobro povežejo.

Izdelki iz trgovine Poglejte vse naše izdelke

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Ostali recepti Preglejte ostale recepte

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.