Veganski piškotki iz fižola

Čas priprave 15 min
Št. sestavin: 10
Težavnost

Tokrat malo drugačni piškoti. Namesto piškotov s čokolado, so pripravljeni s fižolom. Čokoholik Mateja je v sklopu BAMbastičenga izziva z nami delila recept za odlične in hitre piškote, ki bodo postali nepogrešljivi prigrizek ob skodelici najljubšega čaja.

Sestavine

Sestavine
  • 1/2 čajne šalice sladkorja
  • 1 čajna žlička cimeta
  • 1 čajna žlička pecilnega praška
  • Ščep soli
  • 2 žlici arašidovega masla

Navodila za pripravo

Splošno
1. Korak
Fižol odperemo in spasiramo v gladko zmes, dodamo mokre sestavine in nato suhe sestavine. Dobro jih zmešamo. Naredimo krogljice in jih damo v pečico ogreto na 190 stopinj C za 10 minut. Na otip bodo še mehki, ko jih vzamemo iz prečice.
2. Korak
Kakav lahko zamenjate z rožičevo moko, lahko izpustite arašidovo maslo, dodate kokosovo moko, v krogljice date košček čokolade. Možnosti je veliko in vedno uspejo :)

Izdelki iz trgovine Poglejte vse naše izdelke

Avtor recepta:
Mateja K.

Ostali recepti Preglejte ostale recepte

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.