Rjavčki

Čas priprave 45 min
Št. sestavin: 6
Težavnost

Tukaj je popoln recept za priljubljene brownije oziroma po slovensko rjavčke. Navdušil vas bo intenziven okus temne čokolade s koščki pekan orehov. Na zunaj so rahlo hrustljavi, znotraj pa ravno prav sočni. Uživamo jih lahko same ali pa jih postrežemo skupaj s kepico sladoleda.

 

Sestavine

Sestavine
  • 165 g jajc
  • 85 g moke
  • 165 g pekan orehov

Navodila za pripravo

Postopek priprave
1. Korak
Temno čokolado in maslo stopimo skupaj do temperature 45 stopinj.
2. Korak
Jajca in sladkor nežno stepemo in jih dodamo k čokoladi.
3. Korak
Vmešamo še moko in na koščke narezane pekan orehe.
4. Korak
Maso razporedimo po pekaču in jo pečemo 8-10 minut na 180 stopinj.
5. Korak
Pazimo, da rjavčki znotraj ostanejo sočni.

Izdelki iz trgovine Poglejte vse naše izdelke

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Ostali recepti Preglejte ostale recepte

Toliko čokolad, da te spravijo ob pamet.

Ne zamudi čokoladnih novosti in novitet.