Kakavov drobljenec

Čas priprave 30 min
Št. sestavin: 5
Težavnost

Odličen in enostaven način, da svojim sladicam in pecivu dodate kanček hrustljavosti in dodatnega okusa, tako da jih dokončate s kakavovim drobljencem. Lahko ga vmešate tudi v različne kreme. Ta enostaven recept za domač kakavov drobljenec temelji na odličnem kakavu BAM (100% čist in brez dodatkov), ki poskrbi za privlačno barvo in intenziven okus po kakavu.

 

Sestavine

Sestavine za kakavov drobljenec
  • 260 g mletih mandljev
  • 260 g rjavega sladkorja
  • 210 g bele gladke moke

Navodila za pripravo

Postopek priprave
1. Korak
Vse sestavine z rokami zmešamo skupaj in jih drobimo med dlanmi, da dobimo drobljenec.
2. Korak
Razporedimo jih po pekaču obloženim s peki papirjem in damo pekač za 2 uri v hladilnik.
3. Korak
Nato drobljenec pečemo na 165°C približno 15-20 minut.

Izdelki iz trgovine Poglejte vse naše izdelke

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Ostali recepti Preglejte ostale recepte

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.