Čokoladni fondi

Čas priprave 10 min
Št. sestavin: 6
Težavnost

Recept za pripravo toplega čokoladnega fondija s koščki sadja.

Sestavine

Sestavine
  • Žlička vanilijevega ekstrakta
  • Koščki sadja (jagode, banane, ananas, hruške, grozdje ...)
  • Opcijsko: 120 g sesekljanih mandljev

Navodila za pripravo

Postopek priprave
1. Korak
V posodi za fondue počasi stopite čokolado in smetano, dokler ni mešanica popolnoma gladka.
2. Korak
V mešanico primešajte liker in vanilijo ter pazite, da ostane masa topla.
3. Korak
Sadje postrezite na krožniku in sesekljane mandlje kot prilogo. Koščke sadja nato pomakajte v čokolado in po želji ter okusu še v sesekljane mandlje.

Izdelki iz trgovine Poglejte vse naše izdelke

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Ostali recepti Preglejte ostale recepte

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.