Čokoladna torta s pistacijo

Čas priprave 30 min
Št. sestavin: 6
Težavnost

Pistacijin namaz by Mojačokolada.si bo navdušil vse ljubitelje pistacij, saj je izredno kremen in pravega pistacijinega okusa. Vsebuje vsaj 50% pistacij fino zmletih v pistacijino pasto, ki ustvari čudovito delikatno in kremasto osnovo za ta namaz. Namaz je idealen za pripravo vrhunskih slaščic, kot nalašč je tudi za polnjenje rogljičkov, pit in drugih peciv. Odličen je tudi kot dodatek sladoledu, namaz na palačinkah in kruhu, iz njega pa lahko pripravite tudi odličen mousse ali nadev za torto. Recept za izdelavo čokoladne torte s pistacijami brez peke.

Sestavine

Sestavine za biskvit

Navodila za pripravo

Postopek priprave
1. Korak
Piškote razlomite na majhne koščke in jih skupaj z maslom nekaj sekund mešajte v električnem mešalniku.
2. Korak
Posebej zavrite smetano in jo prelijte čez koščke čokolade ter mešajte, da postane zmes gladka.
3. Korak
Na grobo zdrobite pistacije in jih tri četrt vmešajte v čokoladno zmes. Dodajte dve čajni žlici pistacijinega namaza.
4. Korak
Mešanico prelijte v posodo z masleno maso in čeznjo potresite preostanek pistacij.
5. Korak
Posodo postavite za dve uri v hladilnik in servirajte.

Izdelki iz trgovine Poglejte vse naše izdelke

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Ostali recepti Preglejte ostale recepte

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.