Čokoladne magdalenice

Čas priprave 30 min
Št. sestavin: 8
Težavnost

Apetitna masleno rumeno barva v kombinaciji z rahlo hrustljavimi robovi in okusno vlažno ter puhasto teksturo: tukaj je recept, s katerim lahko pripravite popolne magdalenice. In da bi to dobroto spremenili v pravo sladko razvajanja, smo v mešanico dodali nekaj mlečne čokolade in tako tem francoskim maslenim kolačkom dali okusno kremasto in karamelno aromo.

 
 

Sestavine

Sestavine za čokoladne magdalenice
  • 217 g jajc
  • 113 g medu
  • 208 g bele gladke moke
  • 104 g sladkorja v prahu

Navodila za pripravo

Postopek priprave
1. Korak
Jajca in med zmešano skupaj.
2. Korak
Nato vmešamo moko, sladkor, pecilni prašek in sol.
3. Korak
Čokolado segrejemo na 45 °C in jo dodamo v maso.
4. Korak
Na koncu vmešamo še maslo. Maso damo čez noč v hladilnik.
5. Korak
Naslednji dan jo napolnimo v modelčke za magdalenice in pečemo 8 minut na 200 °C.

Izdelki iz trgovine Poglejte vse naše izdelke

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Ostali recepti Preglejte ostale recepte

Toliko čokolad, da te spravijo ob pamet.

Ne zamudi čokoladnih novosti in novitet.