Browniji z maslom indijskih oreščkov

Čas priprave 25 min
Št. sestavin: 9
Težavnost
Recipe stars Recipe stars Recipe stars Recipe stars Recipe stars
(1)

Browniji z maslom indijskih oreškov so pripravljeni na osnovi masla indijskih oreščkov, brez rafiniranega sladkorja, brez masla in seveda brez moke! BAM maslo indijskih oreščkov je pripravljeno iz ene same sestavine in to so 100% praženi indijski oreščki, ki poskrbijo za intenziven okus.

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust na celotni nakup.

Maslo indijskih oreščkov bo prav tako navdušilo z izredno kremno teksturo, ki jo lahko uporabimo kot namaz, dodatek v najljubši zajtrk ali kot dodatek drugim sladicam in tako popestrimo njihov okus. Zaradi polnega in nevtralnega okusa, lahko maslo indijskih oreščkov uporabimo tako v sladkih kot v slanih jedeh.

Sestavine

Za brownije:
  • 35 g BAM kakava v prahu
  • 2 čajni žlici kokosove moke
  • 1/2 čajne žlice sode bikarbone
  • 1/2 čajne žlice pecilnega praška

Navodila za pripravo

Postopek priprave
1. Korak
Najprej segrejte pečico na 200°C in pekač premera 23 cm poškropite s kokosovim oljem za kuhanje. Mokre sestavine dajte v veliko skledo in mešajte, dokler se ne združijo. Nato dodajte suhe sestavine mokrim in mešajte, dokler se ne povežejo. Vaše testo mora imeti konsistenco testa za piškote (mora biti gosto).
2. Korak
Testo enakomerno razporedite po pekaču. Če opazite, da je na vrhu vašega testa veliko olja, je to normalno! Preprosto uporabite kos papirnate brisače, da z njega odstranite čim več. Pečemo 14-16 minut. Pustimo, da se ohladijo in z rezanjem počakamo vsaj 30 minut.

Izdelki iz trgovine Poglejte vse naše izdelke

Avtor recepta:
Urša R.
Urednica
Bi lahko imela še lepše delo, kot je delo s čokolado?

Ostali recepti Preglejte ostale recepte

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.