Browniji z malinami

Čas priprave 45 min
Št. sestavin: 8
Težavnost
Recipe stars Recipe stars Recipe stars Recipe stars Recipe stars
(2)

Pa res potrebujemo še en recept za brownije? Seveda, to je najboljša in najhitreje pripravljena sladica. Najboljši del je, da skoraj ne potrebujete mešalnika, narejeni pa so samo v eni skledi! Tokrat smo čokoladnim brownijem poleg temne čokolade dodali še maline. Lahko jim dodate sveže maline, lahko so zamrznjene, lahko pa jih še sveže pečene premažete z BAM prelivom malina. 

Kako dobimo sijoče in hrustljave brownije? Skrivnost je v sladkkorju. Najprej stopite maslo in polovico čokolade. Nato na hitro vmešajte sladkor, dokler je zmes še topla. Stepanje sladkorja v toplo maslo sladkor med peko porine na vrh testa, kar ustvari svetleč in razpokan vrh.

Sestavine

Sestavine

Navodila za pripravo

Priprava
1. Korak
Pečico segrejte na 160°C. Pekač v velikosti 20 x 30 cm obložite s peki papirjem. Čokolado, maslo in sladkor dajte v lonec in nežno stopite, občasno premešajte z leseno žlico. Odstranite s štedilnika.
2. Korak
Jajca, eno za drugim, vmešajte v stopljeno čokoladno mešanico. Dodajte premešano moko in kakav. Dodajte polovico malin, premešajte in nato dodajte ostale maline.
3. Korak
Pečemo približno 30 minut. Pečene brownije ohladite in postrezite.

Izdelki iz trgovine Poglejte vse naše izdelke

Avtor recepta:
Urša R.
Urednica
Bi lahko imela še lepše delo, kot je delo s čokolado?

Ostali recepti Preglejte ostale recepte

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.