Bela čokoladna kapljica - ogrlica

  Cena 17,00 € 17 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Kapljica bele čokolade je spolzela iz skodelice dišeče, omamne bele čokolade in na poti pobrala za sopotnico cvet bele vrtnice. Nato sta združeni v poeziji omamnih dišav pristali na ustnicah in se potopili v neskončnost.

  * Izdelek je avtorsko ročno delo.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 17 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 17 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,17 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Bela čokoladna kapljica - ogrlica

  Ta je botrovala nastanku te avtorske unikatne ogrlice ročne izdelave avtorice Nine Kolar, ki spominja, ko si jo nadenete okoli vratu, na kapljico bele čokolade z vrtnicami v sredini. Da spomni na to, kar v življenju šteje – užitek, ljubezen in deljenje lepega z drugimi.

  * Izdelki niso narejeni iz prave čokolade. Uporabljen material: fimo masa. 

  Unikatni nakit - Nina Kolar

  Nina Kolar je po poklicu diplomirana ekonomistka, a po duši ustvarjalka. Ročno izdeluje čudovit unikatni, avtorski nakit za vsakdanje, posebne in slovesne priložnosti. Čisto vsaka zapestnica, ogrlica, uhani ali prstan so izdelani z domišljijo in navdihom. Z vrhunskimi ročno izdelanimi unikatnimi izdelki prinaša svežino v slovenski ustvarjalski prostor. Odlikuje jih drugačnost, svežina, praktičnost in izjemna ličnost.

  Slovenska ustvarjalka je svojo domišljijo prelila tudi v prav posebni nakit, katerega tematika je čokolada. Ustvarila je čudovito kolekcijo čokoladnega nakita iz fimo mase, ki izgleda zares čokoladno in se že ob samem pogledu nanj, marsikateremu čokoholiku pocedijo sline.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Igraj sladko igro Hiša čokolade! Klikni na sliko in v v novem oknu se ti bo odprla igra. Igraj >>

  Prednosti
  • Izdelek je avtorsko ročno delo
  • Darilno pakiranje v lepi škatlici
  • Izvirno darilo za vsakogar
  • Vsak izdelek je unikat
  Ključne besede: čokoladni nakit, nakit, ogrlica, bela čokoladna kapljica, nakit za vsak dan, nakit iz čokolade, fimo masa nakit, ogrlica iz čokolade, čokoladna ogrlica, ročno izdelana ogrlica, unikatna ogrlica, avtorsko unikatna ogrlica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več