

Bučno olje Kocbek je stiskano iz kakovostnih bučnih semen. Semena so obdelana s postopkom toplega stiskanja, v valjčnem mlinu, kjer sta valja iz kovine. Olje je bogato z delta-7-steroli ter vitamini in minerali, ki pozitivno delujejo na telo. Lahko ga uporabljamo kot dodatek hladnim jedem, kot tudi pri pripravljanju toplih jedi.
* Na voljo: 0,1l, 0,25l ali 0,50l.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Bučno olje Kocbek je stiskano iz kakovostnih bučnih semen. Semena so obdelana s postopkom toplega stiskanja, v valjčnem mlinu, kjer sta valja iz kovine. Olje je bogato z delta-7-steroli ter vitamini in minerali, ki pozitivno delujejo na telo. Lahko ga uporabljamo kot dodatek hladnim jedem, kot tudi pri pripravljanju toplih jedi.
* Na voljo: 0,1l, 0,25l ali 0,50l.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Bučno olje Kocbek je pripravljeno iz kakovostnih bučnih semen izbranih pridelovalcev. Olje je v valjčnem mlinu pripravljeno s postopkom toplega stiskanja.
Bogato je z delta-7-steroli, poleg tega pa vsebujejo vrsto vitaminov in mineralov, ki pozitivno delujejo na naše telo. Bučno olje je primerno kot dodatek k hladnim jedem, kakor tudi pri kuhanju toplih jedi, kot so na primer omake, juhe in podobno.
100% jedilno nerafinirano bučno olje.
Energijska vrednost: 3700KJ/900Kcal
*Dani podatki se lahko spreminjajo glede na pridelek.
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Vsi izdelki Strast so ročno izdelani, ročno se namreč izvajajo prav vse faze pri pripravi in izdelavi čokolad. Ker dajemo prednost kvaliteti ter odličnemu okusu, menimo, da so za tovrstno čokolado dovolj dobra le predhodno ročno prebrana in izbrana slovenska bučna semena. Po praženju pa se semenke ponovno ročno preberejo. Tako je namreč zagotovljeno, da v čokolado pridejo le najboljša semena, ki morajo imeti popolnoma nepoškodovano zeleno prevleko po celi površini semenke. Takšna čokolada je namenjena za užitke sladokuscem in ljubiteljem dobrih okusov.