

Hladno stiskano bučno olje Oljarne Kocbek zaznamujejo semena vrhunske kakovosti, ki niso predhodno obdelana. Med procesom hladnega stiskanja semena ne izgubijo svojih vitaminov in mineralov, saj je olje stisnjeno iz celih neobdelanih semen. Olje je svetle, zeleno-rdeče barve in nežnega okusa.
* Na voljo: 0,1l, 0,25l ali 0,50l.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Hladno stiskano bučno olje Oljarne Kocbek zaznamujejo semena vrhunske kakovosti, ki niso predhodno obdelana. Med procesom hladnega stiskanja semena ne izgubijo svojih vitaminov in mineralov, saj je olje stisnjeno iz celih neobdelanih semen. Olje je svetle, zeleno-rdeče barve in nežnega okusa.
* Na voljo: 0,1l, 0,25l ali 0,50l.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Hladno stiskano bučno olje iz slovenske Oljarne Kocbek, je pripravljeno iz skrbno prebranih bučnih semen vrhunske kakovosti. Postopek hladnega stiskanja je poseben v tem, da bučna semena niso zmleta, segreta ali predhodno prepražena.
Tako je olje iztisnjeno iz celih neobdelanih semen, ki mu dajo svetlo, zeleno-rdečo barvo in nežen vonj ter okus. Ker ni toplotno obdelano v sebi obdrži vse hranilne snovi semen in je odlično za naše telo.
100% hladno stiskano bučno olje.
Energijska vrednost: 3700KJ/900Kcal
*Dani podatki se lahko spreminjajo glede na pridelek.
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Vsi izdelki Strast so ročno izdelani, ročno se namreč izvajajo prav vse faze pri pripravi in izdelavi čokolad. Ker dajemo prednost kvaliteti ter odličnemu okusu, menimo, da so za tovrstno čokolado dovolj dobra le predhodno ročno prebrana in izbrana slovenska bučna semena. Po praženju pa se semenke ponovno ročno preberejo. Tako je namreč zagotovljeno, da v čokolado pridejo le najboljša semena, ki morajo imeti popolnoma nepoškodovano zeleno prevleko po celi površini semenke. Takšna čokolada je namenjena za užitke sladokuscem in ljubiteljem dobrih okusov.