14

sep

Zares moja - čokolada!

Sladke novičke , Slovenska čokolada

Moja čokolada - čokoladnica Rustika

Verjetno ste že velikokrat ob vsakem rojstnem dnevu, prazniku ali obletnici pomislili kako težko je izbiranje daril za ljudi, ki jih poznate že dolgo časa in resnično ne veste kaj bi jim kupili. Tudi mi vemo kako težke znajo biti takšne odločitve. Zato vas lahko tokrat razveselimo z odlično novico! Imamo rešitev za vas – v obliki čokolade :)

Ravno na letošnje valentinovo je bilo prvič v Sloveniji možno naročiti pravo pravcato čokolado po čisto svojih željah. Tablica nosi ime Moja čokolada in vsebuje naravne, prvovrstne ter le najbolj kakovostne sestavine, za odlično kvaliteto pa skrbi čokoladnica Rustika.

Postopek kreacije čokolade ni težak. Najprej si je potrebno izbrati vrsto čokoladne tablice (na voljo so: bela, mlečna in temna čokolada) nato se lahko na tablico doda do 6 dodatkov (izbirate lahko med različnim sadjem, začimbami, oreščki … ), po potrditvi pa se vaša čokolada izdela že naslednji dan! Svežo čokolado je potrebno le še ohladiti, jo obleči v lično embalažo in najkasneje v roku 5-ih delovnih dni bo vaša unikatna čokolada že pri vas!

Sliši se lahko, kajne? Saj tudi je. Mi priporočamo!

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več