ZAPOSLITEV: Mojačokolada.si potrebuje dvojne okrepitve!

ZAPOSLITEV: Mojačokolada.si potrebuje dvojne okrepitve!
Čokoladne novosti
Čas branja: 1 minuta

Dragi čokoholik, zdaj si na vrsti ti! Želimo si, da bi bile naše spletne poličke polne tako novih kot že obstoječih izdelkov. Želimo si, da bi naši izdelki, tako obsotoječi kot novi, izgledali tako noro dobro kot tudi so!  

Popolnoma smo navdušeni, presenečeni in nadvse hvaležni, da nas iz dneva v dan presenečate z vedno večjim številom naročil!

Priznam, na tako delavno poletno sezono, kot jo imamo letos, resnično nisem bila pripravljena. Še vsako leto do zdaj se je izkazalo, da čokoladni izdelki poletja ne marajo medtem ko ga večina od nas komaj čaka!

Po pogovoru z ekipo Mojačokolada.si, je čas za NOVE OKREPITVE!

  • Si želiš delati remote?
  • Si e-commerce "črv"?
  • Obožuješ čokolado? Če so tvoj odgovor JA, potem si blizu, da res postaneš del naše čokoladne zgodbe!

Prosti delovni mesti:

  • nabava in razvoj novih izdelkov:

Mojačokolada.si potrebuje osebo, ki bo skrbela za nabavo obstoječih in novih izdelkov, pomagala pri razvoju novih, optimizirala delovne procese, analizirala in spremljala dogajanje v slaščičarski, čokoladni in darilni panogi.

  • kreativna duša:

Mojačokolada.si potrebuje osebo, ki bi vodila družabna omrežja (Facebook in Instagram stran, community management itd.), pošiljala e-mail novice, snemala in montirala video vsebine in pisala sladke čokoladne članke. Izkušnje z vodenjem Facebook & Google oglasov prinašajo dodatne plus točke.

Pozor: Delovno mesto je primerno samo za prave, 100% čokoholike!

Last but not least ...

V kolikor nas slučajno ne poznaš zelo dobro, in predvsem preden se lotiš izpolnjevanja prijave, preklikaj nekaj naših komunikacijskih kanalov. Vsaj toliko, da dobiš občutek kdo smo in kaj sploh počnemo.

Si želiš postali del naše ekipe? Prijavi se s klikom na spodnjo povezavo in ustrezno izberi delovno mesto za katerega misliš, da si perfect fit!

Prijave sprejemamo do konca meseca, do 30.8.2020.

Že imaš svojo super zaposlitev? Sporoči prijateljem ali znancem, da se prijavijo!

Urša R.
Urednica
Bi lahko imela še lepše delo, kot je delo s čokolado?

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 3 minute
Potopite se v svet popolnega razvajanja in uživajte, medtem ko je vaše telo ovito v eno izmed najslajših naravnih snovi – čokolado.
Bralni čas: 5 minut
Pred dokončno odločitvijo kam bomo letos potovali na zaslužen poletni teambuilding je bilo manj kot teden dni. Za spoznavanje sodelavcev in slovenske narave si je potrebno vzeti čas. Vedno in predvsem zelo vredno.
Bralni čas: 1 minuta
Dragi čokoholik, zdaj si na vrsti ti! Želimo si, da bi bile naše spletne poličke polne tako novih kot že obstoječih izdelkov. Želimo si, da bi naši izdelki, tako obsotoječi kot novi, izgledali tako noro dobro kot tudi so!  

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.