ZAPOSLITEV: Mojačokolada.si potrebuje dvojne okrepitve!

ZAPOSLITEV: Mojačokolada.si potrebuje dvojne okrepitve!
Čokoladne novosti
Čas branja: 1 minuta

Dragi čokoholik, zdaj si na vrsti ti! Želimo si, da bi bile naše spletne poličke polne tako novih kot že obstoječih izdelkov. Želimo si, da bi naši izdelki, tako obsotoječi kot novi, izgledali tako noro dobro kot tudi so!  

Popolnoma smo navdušeni, presenečeni in nadvse hvaležni, da nas iz dneva v dan presenečate z vedno večjim številom naročil!

Priznam, na tako delavno poletno sezono, kot jo imamo letos, resnično nisem bila pripravljena. Še vsako leto do zdaj se je izkazalo, da čokoladni izdelki poletja ne marajo medtem ko ga večina od nas komaj čaka!

Po pogovoru z ekipo Mojačokolada.si, je čas za NOVE OKREPITVE!

  • Si želiš delati remote?
  • Si e-commerce "črv"?
  • Obožuješ čokolado? Če so tvoj odgovor JA, potem si blizu, da res postaneš del naše čokoladne zgodbe!

Prosti delovni mesti:

  • nabava in razvoj novih izdelkov:

Mojačokolada.si potrebuje osebo, ki bo skrbela za nabavo obstoječih in novih izdelkov, pomagala pri razvoju novih, optimizirala delovne procese, analizirala in spremljala dogajanje v slaščičarski, čokoladni in darilni panogi.

  • kreativna duša:

Mojačokolada.si potrebuje osebo, ki bi vodila družabna omrežja (Facebook in Instagram stran, community management itd.), pošiljala e-mail novice, snemala in montirala video vsebine in pisala sladke čokoladne članke. Izkušnje z vodenjem Facebook & Google oglasov prinašajo dodatne plus točke.

Pozor: Delovno mesto je primerno samo za prave, 100% čokoholike!

Last but not least ...

V kolikor nas slučajno ne poznaš zelo dobro, in predvsem preden se lotiš izpolnjevanja prijave, preklikaj nekaj naših komunikacijskih kanalov. Vsaj toliko, da dobiš občutek kdo smo in kaj sploh počnemo.

Si želiš postali del naše ekipe? Prijavi se s klikom na spodnjo povezavo in ustrezno izberi delovno mesto za katerega misliš, da si perfect fit!

Prijave sprejemamo do konca meseca, do 30.8.2020.

Že imaš svojo super zaposlitev? Sporoči prijateljem ali znancem, da se prijavijo!

Urša R.
Urednica
Bi lahko imela še lepše delo, kot je delo s čokolado?

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 3 minute
Tudi če sama panna cotta izgleda izjemno elegantna in zahtevna sladica, je v resnici panna cotta pripravljena le s tremi sestavinami: želatino, sladko smetano in sladkorjem. Skupaj z našimi nasveti in triki, vas priprave naj ne bo več strah.
Bralni čas: 3 minute
Obožujemo dobro rolado.   Rolada je impresivna in navdušujoča sladica. Toda pridobiti rolado s popolno spiralo je lahko težavno, saj se lahko zlahka razpoči ali zlomi. Pripravili smo trike in nasvete, s katerimi boste poenostavili pripravo svoje naslednje rolade.
Bralni čas: 2 minuti
Ste v ekipi bele čokolade? Ali bolj prisegate na čokolado mlečnega okusa ali na dekadentno temno čokolado? Ne glede na to, v kateri skupini ste, je kar nekaj različnih načinov, kako uporabiti čokolado. Eden izmed njih je uporaba v sladicah, za kar pa je običajno potrebno čokolado raztopiti.

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.