Vroča čokolada v lokalu

Čokoladni nasveti
Čas branja: 2 minuti
Predstavljajte si mrzel jesenski ali zimski večer. Sedite na kavču, greje vas mehka odeja, po televiziji je vaša najljubša serija in manjka vam le še ena stvar, da bo večer popoln! Ja, prav ste ugotovili! Za piko na i manjka le še topla vroča čokolada.

Predstavljajte si mrzel jesenski ali zimski večer. Sedite na kavču, greje vas mehka odeja, po televiziji je vaša najljubša serija in manjka vam le še ena stvar, da bo večer popoln! Ja, prav ste ugotovili! Za piko na i manjka le še topla vroča čokolada. Vroča, gosta, kremasta, različnih okusov in z različnimi dodatki. Temna, mlečna, bela, z lešniki, kokosom, koščki čokolade, liofiliziranimi malinami, penicami … Mmm, vroči čokoladi se je nemogoče upreti! Vroča čokolada na palčki

Takoj, ko se poletje poslovi in nastopijo hladnejši dnevi, je čas za vročo čokolado. Ta žlahtna in slastna kombinacija mleka in čokolade nikogar ne pusti ravnodušnega. Ni čudno, da je to ena izmed najbolj priljubljenih zimskih pijač. Ne le, da te pogreje, ko si premražen, ampak tudi poskrbi za razvajanje brbončic.

Katera je tvoja najljubša? Vroča čokolada v lokalu ali domača?

Mi imamo definitivno raje doma pripravljeno. Nemalokrat se je že zgodilo, da v lokalu vroče čokolade niso znali pravilno pripraviti- enkrat je bila preveč gosta, skoraj kot puding, drugič je bila kot kakav, tretjič se je v njej občutil okus umetnih arom in škroba. In res ni fino, ko komaj čakaš na svoj priljubljen čokoladni napitek, dobiš pa vse drugo kot tisto, kar si pričakoval.

Ravno zato imamo na Mojačokolada.si na voljo pestro ponudbo vročih čokolad. Prepričani smo, da bo v široki ponudbi vsak našel nekaj zase.

Vroče čokolade Chocomar

Vroče čokolade Chocomar so izdelane v Sloveniji in namenjene vsem ljubiteljem tega odličnega zimskega napitka, da si ga kadarkoli želite, naredite tudi sami doma. Priprava je izjemno enostavna in hitra, končni rezultat pa je žametna in gosta vroča čokolada. Izbirate lahko med več kot desetimi različnimi okusi.

Ljubitelji malih Raffaello kroglic in kokosa boste gotovo navdušeni nad vročo čokolado Rafko. Za ljubitelje kokosa pa je na voljo tudi mlečna čokolada z dodatkom kokosa. Izberete lahko navadno belo čokolado ali pa takšno z dodatki lešnikov. Na voljo so tudi klasični okusi kot je ekstra temna čokolada, navadna mlečna ali pa mlečna z lešniki. Tisti, ki imate raje bolj posebne okuse, pa boste navdušeni nad mlečno čokolado z banano, karamelno ali vaniljevo vročo čokolao.

Vroča čokolada na palčki

Ste že slišsali za vroče čokolade na palčki? Enostavna uporaba, simpatična embalaža in zgolj izbrane ter naravnost fantastične sestavine so besede, ki na kratko opišejo naše vroče čokolade na palčki, ki so ročno narejene v Sloveniji. Ne vsebujejo škroba in drugih zgoščevalcev, ampak zgolj vrhunsko belgijsko čokolado BAM svetovno znanega proizvajalca Barry Callebaut. Ker so brez dodanih zgoščevalcev, nikoli niso zelo goste, tudi če dodate manj mleka od predpisane količine.

Na voljo so štirje različni okusi:

  • Temna čokolada z malinami; poleg 100% vrhunske temne čokolade vsebuje še liofilizirane maline
  • Mlečna čokolada s penicami;  prava vroča čokolada za vse otroške duše, ki obožujejo slastno mlečno čokolado v kombinaciji z mehkimi sladkornimi penicami
  • Bela čokolada s kokosom; dodane ima še koščke hrustljavega kokosa
  • Mlečna čokolada Classic
 

Zdaj, ko veste, kje lahko dobite slastno vročo čokolado, ki jo lahko pripravite kar doma, si morate narediti le še dovolj zaloge ter čakati na dolge zimske večere, ko si boste v zavetju svojega doma lahko pripravili najboljšo vročo čokolado.

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 2 minuti
Moja čokolada ponuja širok nabor najrazličnejših čokoladnih izdelkov. Vse izdelke skrbno pripravimo, nekatere personaliziramo, jih zapakiramo in kar najhitreje dostavimo do vas, čokoholikov.
Bralni čas: 4 minute
Čokoholiki, spremljate zadnje čokoladne novice? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem verjetno že veste, da se je nekaj dni nazaj v Zagrebu odprl Muzej čokolade. Ja, prav ste prebrali! Samo dobro uro in pol iz Ljubljane se je odprl muzej, ki je pravi raj za vse ljubitelje čokolade.
Bralni čas: 3 minute
Od tebe za  njega. Vemo, da znajo rojstnodnevna darila za moške predstavljati kar velik izziv. Medtem ko večina žensk večkrat na dan pove kakšen namig ali željo za darilo, so moški glede obdarovanja in daril precej bolj redkobesedni.

Toliko čokolad, da te spravijo ob pamet.

Ne zamudi čokoladnih novosti in novitet.