Vrhunska rdeča alkoholna pijača, čokoladno vino, spletna trgovina Moja čokolada

Slovenska čokolada
Čas branja: 2 minuti
Med vsemi mogočimi jedmi je prav čokolada tista, ki se najpogosteje pristavi k darilom.

Med vsemi mogočimi jedmi je prav čokolada tista, ki se najpogosteje pristavi k darilom. Ne glede na to, za katero priložnost gre, vedno lahko najdemo čokoladno specialiteto, ki bo odlično odigrala svojo vlogo sladkega darila. Že sama čokoladna tablica lahko zadošča pri obdarovanju bližnjih, medtem ko bodo za kakšno bolj posebno priložnost prav prišla druga čokoladna darila. Med tistimi najbolj prestižnimi darili najdemo kombinacijo dveh priljubljenih darov – čokolade in vina. Čokoladno vino je prefinjena pijača, kot nalašč za poslovna darila, pa tudi obdarovanje ob drugih posebnih priložnostih. Zaloga ličnih steklenic tako pride prav vsakomur, ki vsaj občasno potrebuje odlično idejo za prestižno darilo, pa naj bo poslovno ali osebno.

Čokoladno vinoV poslovnem svetu izmenjava daril ni le lepa gesta, temveč simbolično pomembno dejanje, ki lahko zelo vpliva na poslovanje in sodelovanje med partnerji. Prav zato mora biti darilo skrbno izbrano, za vsako priložnost posebej. Izbira je zelo pestra, saj jo omejuje le zakon, ki določa najvišjo vrednost poslovnih daril, da ne bi prišlo do podkupovanja s predragimi darili. Pod to mejo imamo na voljo vse, kar nam srce poželi, seveda tudi čokoladne izdelke. Ti se za poslovna darila pogosto uporabljajo. Ne le čokoladno vino, tudi druge specialitete so namreč kot nalašč za izkazovanje pozornosti in ohranjanje tesnih poslovnih vezi. Čokolada pride predvsem v poštev pri tistih podjetjih, ki se ukvarjajo s kakšnimi s čokolado povezanimi dejavnostmi, pogosto pa se čokoladnih daril poslužujejo tudi podjetja s področja turizma, gostinstva, marketinga … A kot smo omenili, čokolada je univerzalno darilo za vse priložnosti. Drugo univerzalno darilo, na katerega takoj pomislimo, pa je vino. Kako torej tudi čokoladno vino ne bi bilo izvrstno darilo za vsakogar v poslovnem svetu? Poleg tega, da sta že sestavini sami po sebi izvrstno darilo, je čokoladno vino znak prestiža in tako prefinjeno darilo tudi za tiste bolj zahtevne obdarovance. Če to še ni dovolj, pa pomislimo še na sam izgled takšnega darila – elegantna vinska steklenica nekako že velja za simbol izbranega darila, povsem pa bo navdušila dodatna darilna embalaža, na primer lična lesena škatlica, v kateri se poleg steklenice čokoladnega vina skriva še kakšno majhno čokoladno presenečenje. Boljše poslovno darilo si le težko lahko zamislimo.

Seveda uporaba čokoladnega vina ni omejena le na poslovna darila. Nenazadnje gre za vrhunsko vino in odlično čokolado, kar je vsekakor idealna kombinacija še za mnoge druge priložnosti. Na misel nedvomno pride osebno obdarovanje, a čokoladno vino si lahko privoščimo tudi sami zase. Steklenica, ki čaka na praznovanje ob kakšnem posebnem dosežku, bo odlična motivacija in dobrodošla nagrada!

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 2 minuti
Moja čokolada ponuja širok nabor najrazličnejših čokoladnih izdelkov. Vse izdelke skrbno pripravimo, nekatere personaliziramo, jih zapakiramo in kar najhitreje dostavimo do tebe, čokoholik.
Bralni čas: 4 minute
Čokoholiki, spremljate zadnje čokoladne novice? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem verjetno že veste, da se je nekaj dni nazaj v Zagrebu odprl Muzej čokolade. Ja, prav ste prebrali! Samo dobro uro in pol iz Ljubljane se je odprl muzej, ki je pravi raj za vse ljubitelje čokolade.
Bralni čas: 3 minute
Od tebe za  njega. Vemo, da znajo rojstnodnevna darila za moške predstavljati kar velik izziv. Medtem ko večina žensk večkrat na dan pove kakšen namig ali željo za darilo, so moški glede obdarovanja in daril precej bolj redkobesedni.

Toliko čokolad, da te spravijo ob pamet.

Ne zamudi čokoladnih novosti in novitet.