Smešna darila

Smešna darila
Sladke novičke
Čas branja: 2 minuti

Danes, ko ima vsak že vsega polno glavo, je primerno darilo zelo težko izbrati.

Upamo si trditi, da se prav vsi vsaj enkrat v življenju srečamo z dilemo, kaj nekomu podariti. Smešna darila nas lahko rešijo iz zagate - primerna so za vse ljudi, prav tako se najdejo za vse priložnosti. Na srečo je ponudba namreč dovolj široka, da zadovolji še tako zahtevne kupce.


Danes, ko ima vsak že vsega polno glavo, je primerno darilo zelo težko izbrati. Ni potrebo, da so to vedno enake stvari, bodimo izvirni, podarimo kaj komičnega, smešnega, ni se nam treba sramovati ali skrbeti. Bodimo pogumni in tokrat podarimo kaj komičnega. Je pa res, da smo mi tisti, ki osebo poznamo in vemo, kaj bo za njo komično, zato moramo darilo izbrati glede na obdarovanca (kot to sicer velja tudi pri nakupu drugih daril). Poznamo sicer več različnih vrst smešnega obdarovanja. Pa če pogledamo najprej tista, ki so primerna za odrasle osebe - eno so gotovo komični napisi na različnih praktičnih predmetih. Napis je lahko splošni, ki ga kupimo že narejenega, lahko ga pa sami oblikujemo, glede na osebo, katero obdarujemo, in priložnost, ob kateri bo dobila naše darilo. Če komičen napis kombiniramo s sladkim materialom, na primer čokolado, bo učinek še slajši. Druga kategorija smešnih daril so erotična darila. Ta so vseeno omejena na starost in predvsem priložnost, obdarovanja. Dobimo jih skorajda vsepovsod, imajo pa skupne točke, namenjena so predvsem fantovščinam in dekliščinam, pa tudi rojstnim dnevom in podobnim priložnostim.

Med smešna darila pogosto spadajo tudi tista, povezana z zabavami, na primer pivske igre in pripomočki.

Tudi otrokom lahko podarimo ogromno stvari, ki bodo izpadla komično, pa še praktična bodo. Pri otroških darilih imamo veliko izbire med trenutno aktualnimi risanimi junaki, pa tudi med najrazličnejšimi izdelki s priljubljenimi in smešnimi otroškimi motivi. Med čokoladnimi darili pa je sploh veliko takšnih, ki otroku zvabijo nasmeh na obraz.

Pa vendar, če se odločimo za izbiro smešnega darila, moramo na nekaj vseeno paziti. Res je, da osebo, ki jo obdarujemo, najbolje poznamo mi, pa vendar pazimo, da je s svojo izbiro darila ne užalimo. Darilo ne sme biti samo sebi namen, prav tako se moramo izogibati darilom, ki so le smešna in nič drugega. Komična dimenzija naj bo le ena izmed lastnosti dobro izbranega darila, ki naj navduši v celoti, ne le s svojo smešnostjo.

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 2 minuti
Pri izbiri darila je zelo pomembno prav poznavanje obdarjenca, zato je izjemnega pomena, da je izbira daril čim večja.
Bralni čas: 2 minuti
Se tudi ti vedno sprašuješ, kako obliti torto? Veš, da bo sam okus torte odličen, želiš pa si, da bi torta tako tudi izgledala? Ne veš, kako narediti preliv za torto?
Bralni čas: 2 minuti
Prva stvar, na katero pomislimo, ko slišimo besedo "diabetik" je zagotovo ta, da so sladkarije zanj prepovedane. Pa je res tako? Veš, da na trgu obstajajo čokolade, ki namenjene prav bolnikom, ki ne smejo uživati sladkorja? O, obstajajo. Imenujeno se diabetične čokolade.

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.