Slovenska čokolada > Stran 6

26

aug

Čokoladne novosti , Sladke novičke , Slovenska čokolada

Čokoladno savnanje je priporočljivo za ljudi s suho in izsušeno kožo, naravne čokoladne maščobe pa pripomorejo tudi k dovajanju vlage ter s tem zavirajo staranje.

Preberi več

22

aug

Čokoladne novosti , Slovenska čokolada

Spletna trgovina Moja čokolada je sedaj na slovenskem čokoladnem trgu prisotna že kar nekaj časa in še vedno išče nove in nove ideje, izdelke, presenečenja, da bi le zadovoljila čim več svojih strank.

Preberi več

18

aug

Slovenska čokolada , Zgodbe o čokoladi

Slikanica je književna zvrst v kateri se največkrat prepletata krajše besedilo in ilustracija. Običajno so namenjene otrokom, a kljub temu mnoge znajo biti zanimive tudi odraslim.

Preberi več

08

aug

Sladke novičke , Slovenska čokolada

Podeželska čokoladnica Passero se nahaja na posestvu Passero v Tešanovcih, ki je odlično izhodišče za odkrivanje bogastva Prekmurja. Na posestvu gradijo predvsem na tradiciji, kakovostni domači hrani in izvirnih kreacijah domačih okusov.

Preberi več

06

aug

Čokoladni intervjuji , Slovenska čokolada

Obožujem čokolado. Sicer je res, da ne maram vseh okusov (kakšna kavna, jogurtova ali jagodna čokolada ni ravno zame). Naravnost obožujem pa čokolado z marcipanom, lešniki, pomarančo, gozdnimi sadeži, belo čokolado, klasično mlečna ali temna …

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več