Sladke novičke

12

mar

Čokoladni nasveti , Sladke novičke

Tudi vi iščete popolno darilo za osebo, ki vam je še posebej pri srcu, pa ne veste, s čim bi jo obdarili? Zakaj ne bi tokrat podarili nekaj bolj osebnega, na primer personalizirano čokoladno darilo?

Preberi več

19

feb

Sladke novičke

Abraham predstavlja prelomnico v našem življenju, saj je za nami pol stoletja. Tako so tudi darila za abrahama pomembnejša in zanje običajno odštejemo več denarja kot drugače. Le enkrat namreč praznujemo 50 let, medtem ko imamo rojstni dan vsako leto.

Preberi več

08

jan

Sladke novičke

Če ste zaprisežen čokoholik, ste ob zgornjem naslovu zagotovo zastrigli z ušesi. A žal ne gre za prvoaprilsko šalo – kakavovcu, drevesu s katerega pridobivajo kakav, namreč grozi izumrtje zaradi podnebnih sprememb, ki smo jim priča v zadnjih letih.

Preberi več

13

nov

Sladke novičke

Ste že slišali za hišo, v celoti narejeno iz čokolade? Sliši se kar prelepo, da bi bilo res, a na veselje mnogih čokoholikov je ta hiša še kako resnična. Poleg tega se ne nahaja prav daleč od nas – najdete jo v Franciji.

Preberi več

07

nov

Sladke novičke

Ni lepšega, kot obdariti ljubljeno osebo in ji ob posebni priložnosti ali pa kar tako privabiti nasmeh na obraz. Ste ji že kdaj podarili čokoladni darilni set? Naj vam zaupamo, zakaj z njim zagotovo ne boste zgrešili.

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več