Sladke novičke

  17

  apr

  Sladke novičke

  Želite svoji boljši polovici podariti darilo za rojstni dan, obletnico ali katero drugo priložnost, a vam zmanjkuje idej, kaj bi ji poklonili? Potem ste na pravem mestu, saj vam mi ponujamo preprost, a učinkovit nasvet – podarite ji čokolado!

  Preberi več

  27

  mar

  Recepti za čokoladne sladice , Sladke novičke

  Dodobra smo že zakorakali v pomlad, ki jo oznanjajo tudi velikonočni prazniki. Če tudi pri vas doma vsako leto radi barvate pirhe, imamo za vas nekoliko drugačno idejo – popestrite košarico s pisanicami in dobrotami z doma izdelanimi čokoladnimi pirhi in z njimi posladkajte sebe in [...]

  Preberi več

  14

  mar

  Sladke novičke

  Marec je eden izmed tistih mesecev v letu, ko praznikov kar mrgoli. Gregorjevo je denimo namenjeno zaljubljencem, ko se po ljudskem izročilu ptički ženijo, ženske v marcu slavijo kar dvakrat, dva dni po tem, ko slavijo prvič v mesecu, pa pridejo na svoj račun tudi moški.

  Preberi več

  08

  mar

  Sladke novičke

  Verjetno ga ni meseca, ki bi bil bolj naklonjen ženskam, kot je marec, saj sta jim posvečena kar dva praznika. Dan žena in materinski dan sta nedvomno izvrstna priložnost, da svojim dekletom, ženam, materam, babicam, tetam, sestram in prijateljicam pokažete, koliko vam pomenijo.

  Preberi več

  16

  jan

  Sladke novičke

  Če se strinjate s trditvijo, da je prava moč to, da čokolado razlomiš na več delčkov, potem pa poješ samo enega izmed njih, potem ni dvoma, da spadate med čokoholike.

  Preberi več
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več