Sladke novičke

24

apr

Sladke novičke

Poročna sezona je pred vrati in če ste letos vabljeni na kakšno poroko, ste gotovo že razmišljali o tem, kaj je najbolje podariti mladoporočencema in kaj bi ju najbolj razveselilo. Če ste se pri tem znašli v dilemi, ne skrbite, saj niste edini.

Preberi več

23

apr

Čokoladni nasveti , Sladke novičke

Obdarovanje ob rojstnih dnevih je navada, ki sega daleč v preteklost. Ste se kdaj vprašali, od kod izvira in zakaj sploh poklanjamo darila? Mi smo izbrskali nekaj zanimivih informacij o tem nadvse priljubljenem običaju.

Preberi več

02

apr

Recepti za čokoladne sladice , Sladke novičke

Ni novost, da ima čokolada mnoge pozitivne vplive na naše psiho-fizično počutje. Ne le, da nas kaj hitro spravi v dobro voljo in nam polepša še tako slab dan, ampak je tudi polna antioksidantov, snovi, ki preprečujejo in upočasnjujejo oksidativne poškodbe na naše telo. Preverite, zakaj.

Preberi več

12

mar

Čokoladni nasveti , Sladke novičke

Tudi vi iščete popolno darilo za osebo, ki vam je še posebej pri srcu, pa ne veste, s čim bi jo obdarili? Zakaj ne bi tokrat podarili nekaj bolj osebnega, na primer personalizirano čokoladno darilo?

Preberi več

19

feb

Sladke novičke

Abraham predstavlja prelomnico v našem življenju, saj je za nami pol stoletja. Tako so tudi darila za abrahama pomembnejša in zanje običajno odštejemo več denarja kot drugače. Le enkrat namreč praznujemo 50 let, medtem ko imamo rojstni dan vsako leto.

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več