Sladke novičke

08

jan

Sladke novičke

Če ste zaprisežen čokoholik, ste ob zgornjem naslovu zagotovo zastrigli z ušesi. A žal ne gre za prvoaprilsko šalo – kakavovcu, drevesu s katerega pridobivajo kakav, namreč grozi izumrtje zaradi podnebnih sprememb, ki smo jim priča v zadnjih letih.

Preberi več

13

nov

Sladke novičke

Ste že slišali za hišo, v celoti narejeno iz čokolade? Sliši se kar prelepo, da bi bilo res, a na veselje mnogih čokoholikov je ta hiša še kako resnična. Poleg tega se ne nahaja prav daleč od nas – najdete jo v Franciji.

Preberi več

07

nov

Sladke novičke

Ni lepšega, kot obdariti ljubljeno osebo in ji ob posebni priložnosti ali pa kar tako privabiti nasmeh na obraz. Ste ji že kdaj podarili čokoladni darilni set? Naj vam zaupamo, zakaj z njim zagotovo ne boste zgrešili.

Preberi več

19

okt

Čokoladne novosti , Sladke novičke

Nina odkrije vrhunsko čokolado oz. kako je peka s čokolado BAM postala pravi užitek. "Z njo pa mi vedno vse sladice uspejo točno tako, kot si jih zamislim!"

Preberi več

26

sep

Sladke novičke

Le kdo ne pozna sladkorne pene, te unikatne puhaste slaščice, ki je nepogrešljiv del različnih zabav, festivalov in sprehajanja po zabaviščnih parkih? Če ste med njenimi ljubitelji tudi vi, naj vas razveselimo, da vam ni potrebno prestopiti domačega praga, da bi se posladkali z njo.

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več