Se vidimo na čokoladnem festivalu v Mariboru?

Čokoladne novosti
Čas branja: 1 minuta
Čez natanko en mesec se v Maribor, po lanskoletni uspešni izvedbi, vrača dvodnevni Mednarodni festival Čili in čokolada.

Cili_In_Cokolada

Čez natanko en mesec se v Maribor, po lanskoletni uspešni izvedbi, vrača dvodnevni Mednarodni festival Čili in čokolada. Nepozabno doživetje sladko pikantnih kreacij lahko doživite med 22.3. in 23.3.2019 na trgu Leona Štuklja.

Predstavniki skupnosti Čudoviti svet čilija in vsi ljubitelji čokolade so izrazili zadovoljstvo, da se v Mariboru v letu 2019 ponovno organizira Festival Čili in čokolada in tudi letos z veseljem prihajajo v Maribor na prvi festival v letu oz. v sezoni festivalov.

Organizator Mitja Špes iz podjetja Factumevent na hitro razloži: "Na podlagi lanskoletne izvedbe organizatorji beležimo veliko zanimanje obiskovalcev in interes razstavljalcev, zato ne dvomimo da bo trg Leona Štuklja napolnjen do zadnjega kotička in tako pričaral neverjetno sladko pikantno pravljico različnih kreacij in doživetij."

Tudi mi pri Mojačokolada.si ne dvomimo, da bomo kmalu doživeli nabito poln Maribor, kamor bo na sladkanje s čokolado prišlo več tisoč čokoholikov. Obiščite in spoznajte Mednarodni festival Čili in čokolada, kjer se združujejo sladki in pikantni užitki: V Maribor ponovno prihaja več kot 40 različnih ustvarjalcev čilijevih in čokoladnih kreacij iz Slovenije in tujine.

Festival_Chili

Predstavili vam bomo svoje slastne in pikantne izdelke ter vas popeljali na posebno pekočo in sladko avanturo, kjer boste lahko, tako okušali kot tudi soustvarjali. Izvedeli boste vse, česar do zdaj še niste vedeli o čokoladi in čilijih ter zakaj se nasprotja tako močno privlačijo.

Za vse ljubitelje čilija in čokolade, ki vam ni dovolj, da nahranite samo svoje oči, bodo na voljo:

~ 1m+ visok čokoladni slap
~ poslikava telesa s čokolado
~ čokolade na 1001 način
~ atraktivna STREET FOOD ponudba jedi s čilijem in čokolado iz food truckov
~ čokoladne pice
~ pogovori z mojstri čokolade
~ slaščičarske mojstrovine iz delavnice MasterChefa Atelier Karim
~ kreativna delavnica s čokoladnim mojstrom Gox - Gorazd Potočnik
~ delavnice za otroke
~ različne čili omake
~ čili posipi, sadike, vina in čili piva
~ delavnice za vzgojo čilijev
~ organizirano tekmovanje za izbor najboljše čili omake
~ organizirano tekmovanje v hitrostnem jedenju čokolade
~ degustacija trendovskih rumov in viskijev
~ degustacija najboljše slovenske Kombuche - BeLife Kombucha

In še mnogo sladkih in pikantnih presenečenj! :)

Skupaj ponovno začinimo Maribor in ga za dva dni spremenimo v najslajše mesto na svetu!

* VSTOP JE PROST.

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 2 minuti
Moja čokolada ponuja širok nabor najrazličnejših čokoladnih izdelkov. Vse izdelke skrbno pripravimo, nekatere personaliziramo, jih zapakiramo in kar najhitreje dostavimo do tebe, čokoholik.
Bralni čas: 4 minute
Čokoholiki, spremljate zadnje čokoladne novice? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem verjetno že veste, da se je nekaj dni nazaj v Zagrebu odprl Muzej čokolade. Ja, prav ste prebrali! Samo dobro uro in pol iz Ljubljane se je odprl muzej, ki je pravi raj za vse ljubitelje čokolade.
Bralni čas: 3 minute
Od tebe za  njega. Vemo, da znajo rojstnodnevna darila za moške predstavljati kar velik izziv. Medtem ko večina žensk večkrat na dan pove kakšen namig ali željo za darilo, so moški glede obdarovanja in daril precej bolj redkobesedni.

Toliko čokolad, da te spravijo ob pamet.

Ne zamudi čokoladnih novosti in novitet.