Romantična darila

Čokoladni nasveti
Čas branja: 4 minute
Se vam večkrat zgodi, da ne veste, kakšno romantično darilo podariti svoji boljši polovici? Brez skrbi, niste edini. Čeprav svojega partnerja načeloma zelo dobro poznamo, ni nič nenavadnega, če se nam pri izbiri darila kdaj zalomi.

Se vam večkrat zgodi, da ne veste, kakšno romantično darilo podariti svoji boljši polovici? Brez skrbi, niste edini. Čeprav svojega partnerja načeloma zelo dobro poznamo, ni nič nenavadnega, če se nam pri izbiri darila kdaj zalomi. Nimamo ideje, ne vemo, kaj si trenutno želi, včasih nam samo zmanjka časa za razmišljanje in brskanje po spletu … Še več stresa pri izbiri romantičnega darila pa predstavlja dejstvo, da se želimo pred svojim partnerjem čim bolj izkazati in mu tudi z darilom pokazati, kako ga imamo radi in koliko nam pomeni. Pri darilu za ljubljeno osebo nikakor ne želimo narediti napake in podariti nekaj, kar mu ne bo všeč. Čokolada z napisom

Ravno zato smo zapisali malo daljši seznam idej za romantična darila, ki si ga lahko preberete vedno, ko vam zmanjka idej ali pa želite svojo zamisel o darilu še malo nadgraditi in izboljšati.

Romantična darila so primerna tako za rojstni dan, obletnico, valentinovo, gregorjevo ali pa za čisto navaden dan. Nikjer ne piše, da moramo svojega partnerja z darili razvajati le na prej omenjene "posebne dni". Darilo bo namreč še večje presenečenje, če ga prodarimo takrat, ko tega sploh ne pričakuje. In to presenečenje je največji čar obdarovanja, ki polepša dan tako obdarovancu kot tistemu, ki darilo podarja.

Pozorni moramo biti tudi na mejo med romantičnim in klišejskim, saj je ta precej tanka in odvisna predvsem od subjektivne presoje posameznika. Kar je za nekoga romantično in prikupno, je lahko za nekoga drugega povsem klišejsko, obrabljeno in osladno. Ključ za izbiro pravega darila je dobro poznavanje svojega dragega ali svoje drage.

Romantična darila:

  • Spodnje perilo: mogoče je podarjanje spodnjega perila že malo klišejsko, ampak se še vedno zelo pogosto znajde na listi romantičnih daril. Ampak previdno pri izbiri! Predvsem pri številki spodnjega perila, da ne kupite premajhnega ali prevelikega in s tem užalite svojega partnerja. Najbolje je, da pred nakupom malo pobrskate po njegovi omari in preverite, katero številko nosi po navadi.
  • Nakit: najpogosteje se podarja za kakšne bolj okrogle obletnice. Prstan, verižica, zapestnica, uhani … Vse je lahko zelo lepo darilo, če vaš partner rad nosi nakit. Za dodatno noto romantičnosti priporočamo, da v kos nakita vgravirate kakšno lepo misel, ime ali datum, ki vam veliko pomeni.
  • Ujemajoča tetovaža: precej drzno darilo, zato pred tem dobro premislite, če želite na svoji koži do konca življenja imeti to tetovažo. Saj veste, nikoli se ne ve, kaj prinese prihodnost …
  • Podoknica: sicer podoknice niso več tako moderne kot včasih, ampak še vedno veljajo za zelo romantično darilo. Prej se seveda prepričajte, če je vaši dragi oziroma dragemu to sploh všeč in nikakor ne pojte sami, če nimate posluha in raje najemite profesinalne pevce.
  • Romantična večerja: z večerjo res težko zgrešite, če izberete restavracijo s hrano, ki jo vaš partner obožuje. Še bolje bo, če se sami potrudite in doma pripravite nadvse romantično večerjo ob soju sveč.
  • Sproščujoča masaža: lahko podarite bon in svojega partnerja prepustite profesionalnim maserjem ali pa se sami malo potrudite, saj to ponavadi prinese več bonus točk. Prižgite nežno glasbo in dišeče svečke, pripravite masažno olje in opravite svoje delo kot profesionalci.
  • Pesem: verjetno ne obstaja ženska, ki si ne bi želela, da njen moški napiše pesem, ki bo le zanjo. Seveda pa je lepo, če tudi ženska svojemu moškemu posveti kakšno romantično kitico ali dve. 
  • Pismo: kje so že časi, ko so si pari ljubezen izkazovali tudi preko pisem. Včasih je bilo to nekaj normalnega, danes pa ljubezensko pismo predstavlja eno najbolj romantičnih gest. Vzemite si čas in na papir izlijte svoja čustva. Romantično pismo je definitivno ena izmed stvari, ki utira pot do srca ljubljene osebe.
  • Zajtrk v postelji: priprava romantičnega zajtrka v postelji zahteva kar nekaj truda in časa, zato bo vaša ljubljena oseba s tem darilom zagotovo zadovoljna. Saj veste, ljubezen gre skozi želodec.
  • Rože in čokolada: kombinacija, ki nikoli ne zataji. Izberite najlepši in najbolj dišeč cvet ter slastno čokolado. V spletni trgovini Mojačokolada.si najdeš širok nabor čokoladnih izdelkov, ki so primerni za romantična darila in zaljubljence. Na voljo so tudi personalizirane čokolade, kjer sami izberete željene okuse in napis oziroma posvetilo.
 

Pri izbiranju romantičnega darila ne pozabite, da če imaš nekoga rad, potem kupovanje velikih in dragih daril ni potrebno. Darila, ki jih lahko kupite, so le stvari. Veliko več pomeni čas, ki ga namenite svojemu partnerju, poljubi in objemi, nepričakovana sms sporočila z lepimi besedami … Romantična darila morajo namreč izhajati iz srca.

 

 

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 2 minuti
Moja čokolada ponuja širok nabor najrazličnejših čokoladnih izdelkov. Vse izdelke skrbno pripravimo, nekatere personaliziramo, jih zapakiramo in kar najhitreje dostavimo do tebe, čokoholik.
Bralni čas: 4 minute
Čokoholiki, spremljate zadnje čokoladne novice? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem verjetno že veste, da se je nekaj dni nazaj v Zagrebu odprl Muzej čokolade. Ja, prav ste prebrali! Samo dobro uro in pol iz Ljubljane se je odprl muzej, ki je pravi raj za vse ljubitelje čokolade.
Bralni čas: 3 minute
Od tebe za  njega. Vemo, da znajo rojstnodnevna darila za moške predstavljati kar velik izziv. Medtem ko večina žensk večkrat na dan pove kakšen namig ali željo za darilo, so moški glede obdarovanja in daril precej bolj redkobesedni.

Toliko čokolad, da te spravijo ob pamet.

Ne zamudi čokoladnih novosti in novitet.