Rojstnodnevna darila za moške

Rojstnodnevna darila za moške
Čokoladni nasveti
Čas branja: 3 minute

Od tebe za  njega.

Vemo, da znajo rojstnodnevna darila za moške predstavljati kar velik izziv. Medtem ko večina žensk večkrat na dan pove kakšen namig ali željo za darilo, so moški glede obdarovanja in daril precej bolj redkobesedni.

Tudi če jih povprašamo, kaj si želijo ali pa iz njih poskušamo izvleči kakšen namig, smo pogosto precej neuspešni. Ali so brez idej ali pa njihova želja presega naš proračun za darilo. Ravno zato, da bi bila izbira lažja in da nam nakupovanje daril za moške ne bi povzoričilo preveč preglavic, smo sestavili spodnji seznam idej za rojstnodnevna darila za moške.

Kakšni so njegovi hobiji?

Pred nakupom darila moramo vedno razmisliti o naslednjih stvareh: koliko je star obdarovanec, ali je samski, v partnerski zvezi ali ima že družino, kaj rad počne v prostem času, kaj ga veseli. Ko najdemo odgovore na zapisana vprašanja, bo iskanje in izbiranje darila veliko lažje in preprostejše.

Če v prostem času rad kaj dobrega skuha ali speče, potem bi ga gotovo razveselili, če bi mu podarili kuharski tečaj. Na voljo je veliko različnih, tudi takšnih, ki so primerni za moške. Npr. tečaj priprave steakov, peke na žaru ipd. Sicer je to precej stereotipno, ampak v veliko primerih še vedno velja, da so ženske mojstrice v kuhinji, moškim pa gre bolje od rok peka na žaru. Če to velja tudi za vašega obdarovanca, potem mu bo darilo kot je nov žar ali pa pripomočki za peko na žaru, gotovo všeč.

Ali je slavljenec zagret športnik? Če je odgovor pritrdilen, mu lahko podarite bon za nakup opreme v kateri izmed športnih trgovin. Razveselite pa ga lahko tudi z vstopnicami za ogled tekme njegove priljubljene športne ekipe. Če ga privlačijo adrenalinski športi in doživetja, potem ne rabite veliko razmišljati, saj Slovenija ponuja ogromno možnosti, kjer lahko adrenalinski navdušenci uživajo v različnih aktivnostih. Na voljo je zipline (še posebno zanimiv in zabaven se nam zdi tisti v Planici), rafting, skos v tandemu, karting, zorbing, letenje v vetrovniku, obisk adrenalinskega parka … Izbire je ogromno in gotovo boste znali izbrali pravo adrenalinsko doživetje, ki ga bo neskončno razveselilo.

V kolikor pa je obdarovanec bolj umetniški tip, ki ima rad kulturo, gledališče, glasbo, ne boste zgrešili z nakupom vstopnic za katero izmed predstav v gledališču, operno ali baletno predstavo ali pa s kartami za koncert njegovega priljubljenega glasbenega izvajalca oziroma skupine. Če se za nakup darila odloči več oseb skupaj, mu lahko podarite tudi abonma.

Elektronske igračke

Vsi vemo, da jih večina moških obožuje, zato so tako imenovane elektronske igračke super izbira za darilo. Pa naj bo to novi prenosni računalnik, playstation ali pa električni skiro. Drži, da so ta darila precej draga, ampak če gre za večje praznovanje, na katerega je povabljenih več oseb, se morda lahko dogovorite za nek znesek, ki ga prispeva vsak posameznik in darilo kupite skupaj. Še prej pa se seveda dobro pozanimajte, kaj bi slavljenca najbolj razveselilo. Če vam denarnica ne dopušča takšnih daril, pa lahko kupite npr. bluetooth zvočnik ali pa bluetooth slušalke, nahrbtnik za prenosni računalnik…

"To so seveda čokoladna darila, ki so najbolj univerzalna, saj so le redke osebe, ki ne marajo čokolade."

Darila s katerimi ne morete zgrešiti

Na Mojačokolada.si je na voljo kar nekaj čokoladnih izdelkov, ki so primerna za rojstnodnevna darila za moške. Ljubitelju cigar lahko podarite čokoladne cigare s prvovrstnim konjakom. Na voljo je tudi vrhunski slovenski Limbay Gin- mala ali velika darilna škatla, ki vsebuje stekleničko gina ter okusne čokoladne kroglice, ki imajo na sredini kremo iz gina (čokoladne gin kroglice je možno kupiti tudi posamično). Za moškega, ki je zelo spreten v različnih hišnih popravilih, bo super darilo škatlica čokoladnih vijakov. Na voljo pa je tudi pestra izbira čokolad brez sladkorja, ki so primerne predvsem za tiste, ki dajo veliko na bolj zdrav način življenja.


Romantična darila

Če je darilo za vašega partnerja, potem smo prepričani, da ga bo za rojstni dan najbolj razveselila dobra večerja izpod vaših rok (čeprav bi bil verjetno zadovoljen tudi z dostavo hrane), prijetna kopel in masaža. Ja, moški znajo biti glede želja zelo preprosti in ne rabijo materialnih stvari, ampak le malo uživanja in sproščanja.

Lahko gresta tudi na wellness oddih, ki bo sproščujoče vplival na oba. V tem hitrem in norem tempu ni nič boljšega od uživanja v bazenih, na masaži ali v savni. Če pa ste med tistimi, ki radi podarjate doživetja in ustvarjate nepozabne spomine, pa bo najboljša izbira izlet- enodnevni ali večdnevni. Lahko se odpravite v naše bližnje države ali pa v vaš priljubljen del Slovenije.

 

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 3 minute
Vaflji imajo lahko in puhasto notranjost, zunaj pa so masleni in hrustljavi. Zato res ni čudno, do so vaflji priljubljen zajtrk že od srednjega veka.
Bralni čas: 3 minute
Browniji so verjetno najbolj priljubljena sladica na Zemlji in z dobrim razlogom: enostavno jih je narediti in skoraj vsi jih imajo radi.
Bralni čas: 3 minute
Tukaj je popolnoma iskrena zgodba: dekoracija sladic je običajno tisti del, ki bi ga najraje preskočila. Nikoli se nisem počutila dovolj suverno, dekoracija sladic je najbolj zastrašujoče delo. Do zdaj. 

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.