10

okt

Rjavčki

Recepti za čokoladne sladice

Tukaj je popoln recept za priljubljene brownije oziroma po slovensko rjavčke. Navdušil vas bo intenziven okus temne čokolade s koščki pekan orehov. Na zunaj so rahlo hrustljavi, znotraj pa ravno prav sočni. Uživamo jih lahko same ali pa jih postrežemo skupaj s kepico sladoleda.

Rjavčki

Sestavine:

  • 150 g temne čokolade BAM
  • 175 g masla
  • 250 g sladkorja v prahu
  • 165 g jajc
  • 85 g moke
  • 165 g pekan orehov

 

Postopek priprave:

  1. Temno čokolado in maslo stopimo skupaj do temperature 45 stopinj. 
  2. Jajca in sladkor nežno stepemo in jih dodamo k čokoladi. 
  3. Vmešamo še moko in na koščke narezane pekan orehe. 
  4. Maso razporedimo po pekaču in jo pečemo 8-10 minut na 180 stopinj. 
  5. Pazimo, da rjavčki znotraj ostanejo sočni.

 

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več