Recepti za čokoladne sladice

  19

  jun

  Čokoladni nasveti , Recepti za čokoladne sladice

  Čokoladne kapljice so obvezna sestavina v zelo priljubljenih chocolate chip piškotih, odlično popestrijo tudi mnoge druge sladice in različne napitke. Ste vedeli, da jih mnogi jedo tudi samostojno kot prigrizek? Njihove izdelave se lahko lotite kar sami, pa še izjemno preprosta je!

  Preberi več

  12

  jun

  Recepti za čokoladne sladice

  Le kateri čokoholik se lahko upre čokoladi, še posebej pa čokoladnim piškotom? Tokrat vam predstavljamo recept za odlične čokoladne razpokančke s pridihom kokosa.

  Preberi več

  01

  maj

  Recepti za čokoladne sladice

  Vas med nakupovanjem vedno znova premami pogled na čudovite bonboniere, v katerih se skrivajo čokoladice različnih okusov? Ste že kdaj pomislili, da bi praline pripravili doma? Nikar se ne ustrašite, z malo truda jih lahko pripravite tudi, če niste najbolj vešči v kuhinji.

  Preberi več

  27

  mar

  Recepti za čokoladne sladice , Sladke novičke

  Dodobra smo že zakorakali v pomlad, ki jo oznanjajo tudi velikonočni prazniki. Če tudi pri vas doma vsako leto radi barvate pirhe, imamo za vas nekoliko drugačno idejo – popestrite košarico s pisanicami in dobrotami z doma izdelanimi čokoladnimi pirhi in z njimi posladkajte sebe in [...]

  Preberi več

  29

  okt

  Recepti za čokoladne sladice

  Čokoladna torta brez moke je izvrstna sladica za vse čokoholike, ki se moki izogibajo zaradi zdravstvenih težav, ali pa zgolj zato, ker vestno pazijo na vnos ogljikovih hidratov v svoje telo.

  Preberi več
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več