Rawr - Čokolada brez glutena

Sladke novičke
Čas branja: 1 minuta
Naj najprej s ponosom povemo, da so vse Rawr čokolade: presne, veganske, brez glutena, vsebujejo 100% organske sestavine, naravno sladkane in imajo Fairtrade certifikat. Prav vse Rawr čokolade tako ne vsebujejo glutena ter so primerne tudi za vse bolnike s celiakijo. Spodaj predstavljamo primerjavo

Naj najprej s ponosom povemo, da so vse Rawr čokolade: presne, veganske, brez glutena, vsebujejo 100% organske sestavine, naravno sladkane in imajo Fairtrade certifikat.

Prav vse Rawr čokolade tako ne vsebujejo glutena ter so primerne tudi za vse bolnike s celiakijo. Spodaj predstavljamo primerjavo.

Rawr čokoladeRawr

 • Presne in neobdelane čokolade. Sestavine se obdelujejo na največ 45 stopinjah celzija (s tem se v sestavinah ohranijo vse hranljive snovi).
 • Ne uporabljamo rafiniranega sladkorja ali sladkorja iz sladkorne pese. Kot naravno sladilo je vedno uporabljen zgolj kokosov sladkor, ki ima nižji glikemični indeks od belega sladkorja. Dobra novica za diabetike!
 • Veganske in brezglutenske. Dobra odločitev za vaše telo.
 • Vse sestavine so 100% organske (pridobljen tudi SOIL certifikat), kar pomeni, da v čokoladi ni uporabljenih nobenih pesticidov ali kemikalij.
 • Pristne, enostavne in naravne visoko kvalitetne sestavine. Etično pridelane.
 • Uporaba čim manj embalaže, ki jo je mogoče 100% reciklirati.

Večina ostalih komercialnih čokolad

 • Pogostokrat obdelane na 130+ stopinjah celzija, kar povzroči uničenje encimov in ostalih hranljivih snovi.
 • Polne rafiniranega belega sladkorja. Visoka vsebnost glikemičnega indeksa sestavin dokazano zvišuje raven sladkorja v krvi in slabo vpliva na dolgotrajno počutje.
 • Dodane mlečne sestavine. Lahko vsebujejo gluten.
 • Dodane različne sintetično pridelane sestavine (pogostokrat kar v laboratorijih, brez stika s soncem).
 • Pogostokrat so uporabljeni poceni umetni ojačevalci okusov ter hidrogenizirana olja.
 • Uporabljena plastika, ki se ne reciklira.

VIDEO - Rawr

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 2 minuti
Moja čokolada ponuja širok nabor najrazličnejših čokoladnih izdelkov. Vse izdelke skrbno pripravimo, nekatere personaliziramo, jih zapakiramo in kar najhitreje dostavimo do vas, čokoholikov.
Bralni čas: 4 minute
Čokoholiki, spremljate zadnje čokoladne novice? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem verjetno že veste, da se je nekaj dni nazaj v Zagrebu odprl Muzej čokolade. Ja, prav ste prebrali! Samo dobro uro in pol iz Ljubljane se je odprl muzej, ki je pravi raj za vse ljubitelje čokolade.
Bralni čas: 3 minute
Od tebe za  njega. Vemo, da znajo rojstnodnevna darila za moške predstavljati kar velik izziv. Medtem ko večina žensk večkrat na dan pove kakšen namig ali željo za darilo, so moški glede obdarovanja in daril precej bolj redkobesedni.

Toliko čokolad, da te spravijo ob pamet.

Ne zamudi čokoladnih novosti in novitet.