09

    jul

    Rawr – Čokolada brez glutena

    Sladke novičke

    Naj najprej s ponosom povemo, da so vse Rawr čokolade: presne, veganske, brez glutena, vsebujejo 100% organske sestavine, naravno sladkane in imajo Fairtrade certifikat.

    Prav vse Rawr čokolade tako ne vsebujejo glutena ter so primerne tudi za vse bolnike s celiakijo. Spodaj predstavljamo primerjavo.

    Rawr čokoladeRawr

    • Presne in neobdelane čokolade. Sestavine se obdelujejo na največ 45 stopinjah celzija (s tem se v sestavinah ohranijo vse hranljive snovi).
    • Ne uporabljamo rafiniranega sladkorja ali sladkorja iz sladkorne pese. Kot naravno sladilo je vedno uporabljen zgolj kokosov sladkor, ki ima nižji glikemični indeks od belega sladkorja. Dobra novica za diabetike!
    • Veganske in brezglutenske. Dobra odločitev za vaše telo.
    • Vse sestavine so 100% organske (pridobljen tudi SOIL certifikat), kar pomeni, da v čokoladi ni uporabljenih nobenih pesticidov ali kemikalij.
    • Pristne, enostavne in naravne visoko kvalitetne sestavine. Etično pridelane.
    • Uporaba čim manj embalaže, ki jo je mogoče 100% reciklirati.

    Večina ostalih komercialnih čokolad

    • Pogostokrat obdelane na 130+ stopinjah celzija, kar povzroči uničenje encimov in ostalih hranljivih snovi.
    • Polne rafiniranega belega sladkorja. Visoka vsebnost glikemičnega indeksa sestavin dokazano zvišuje raven sladkorja v krvi in slabo vpliva na dolgotrajno počutje.
    • Dodane mlečne sestavine. Lahko vsebujejo gluten.
    • Dodane različne sintetično pridelane sestavine (pogostokrat kar v laboratorijih, brez stika s soncem).
    • Pogostokrat so uporabljeni poceni umetni ojačevalci okusov ter hidrogenizirana olja.
    • Uporabljena plastika, ki se ne reciklira.

    VIDEO - Rawr



    Priporočeni izdelki:

    ×

    Zakaj pri nas?

    5 razlogov

    za kupovanje pri nas.

    Preberi več