Poročna darila, spletna trgovina Moja čokolada

Sladke novičke
Čas branja: 1 minuta

Vsaka poroka je edinstven dogodek, ki mora biti seveda izveden točno tako, kot želita ženin in nevesta.

Čokoladno poročno darilo, pismoVsaka poroka je edinstven dogodek, ki mora biti seveda izveden točno tako, kot želita ženin in nevesta. Saj vsi vemo, kakšno paniko zganjajo predvsem mlade zaročenke, če kakšna podrobnost ni povsem po njihovih željah, pa tudi predstavniki »močnejšega« spola radi pristavijo svoje predloge. Res je, da so večinoma ženske tiste, ki o poroki sanjarijo že celo življenje, a tudi moški imajo svoje ideale. Priprava na poroko se talne že nekaj časa pred samim dogodkom – neveste že mesece pred izbranim datumom načrtujejo in pripravljajo vse potrebno, ženini pa navadno želijo nekoliko odlašati, kar pa jim seveda ne uspeva. Poroka je velik dogodek za oba, zato mora biti popolna. K temu seveda spadajo tudi poročna darila, ki sicer niso odvisna od izbire mladoporočencev, a lahko pomembno vplivajo na vtis celotne poroke. Najbolj pomembna so gotovo darila bližnjih sorodnikov in tesnih prijateljev, zato tudi ti nestrpno pričakujejo poroko in vnaprej izbirajo pravo darilo za novopečena zakonca. Da bi bilo vse čim bolj popolno, je treba namreč že vnaprej pomisliti, kaj bomo izbrali za darilo, s čim bomo najbolj navdušili.

Poročna darila se med seboj zelo razlikujejo, tako da je izbira kar pestra. Najbolj pogoste izbire vključujejo uporabne gospodinjske izdelke, dekorativne elemente, stanovanjsko opremo in podobno. Tisti, ki so mladoporočencema bolj blizu, pa bodo izbrali kakšna bolj osebna darila. Družina navadno poskrbi za organizacijo poročnega slavja, kar lahko štejemo pod svojevrstno darilo, pa tudi poročna torta je lahko lepo presenečenje paru. A vedno je lepo presenetiti tudi s kakšno nepričakovano pozornostjo. Pri tem je treba premisliti, kaj bomo mladoporočencema podarili – poročno darilo mora biti osebno, najbolje pa je, da simbolizira nekaj, kar par druži in povezuje, pa tudi vez s tistim, ki darilo poklanja. To izbiro daril omeji na unikatne izdelke, po možnosti ročno izdelane in personalizirane. Vseeno ostaja kar nekaj zanimivosti, ki so kot nalašč za poročno darilo – od personalizirane dekoracije do okusnih čokoladnih izdelkov. Prav čokolada bo navdušila, sploh če upoštevamo bogato izbiro čokoladnih izdelkov v prodajnih katalogih specializiranih čokoladnic. Sploh za poroko se tam najde obilica odličnih idej za darilo, le izbrati je treba. Eno pa je jasno – mladoporočenca bosta nad sladkim presenečenjem navdušena!

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 2 minuti
Moja čokolada ponuja širok nabor najrazličnejših čokoladnih izdelkov. Vse izdelke skrbno pripravimo, nekatere personaliziramo, jih zapakiramo in kar najhitreje dostavimo do tebe, čokoholik.
Bralni čas: 4 minute
Čokoholiki, spremljate zadnje čokoladne novice? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem verjetno že veste, da se je nekaj dni nazaj v Zagrebu odprl Muzej čokolade. Ja, prav ste prebrali! Samo dobro uro in pol iz Ljubljane se je odprl muzej, ki je pravi raj za vse ljubitelje čokolade.
Bralni čas: 3 minute
Od tebe za  njega. Vemo, da znajo rojstnodnevna darila za moške predstavljati kar velik izziv. Medtem ko večina žensk večkrat na dan pove kakšen namig ali željo za darilo, so moški glede obdarovanja in daril precej bolj redkobesedni.

Toliko čokolad, da te spravijo ob pamet.

Ne zamudi čokoladnih novosti in novitet.