Osebna darila

Osebna darila
Sladke novičke
Čas branja: 2 minuti

Med osebna darila sodijo tista, ki izkažejo pozornost darovalca in njegovo tesno vez s prejemnikom darila.

Obdarovanje z darili skozi leta postaja že kar nekakšna obveznost. Vedno se najdejo priložnosti, ko je treba poskrbeti za darila, praktično vsak teden moramo izbirati nove izdelke, primerne za obdarovanje. Seveda obdarovanje vedno poteka ob nekem prijetnem dogodku, a samo izbiranje in nakupovanje daril je za marsikoga precej zahtevno opravilo, še posebej če izbiramo darilo za osebo, s katero smo si blizu.

Daril za znance nam načeloma ni težko izbrati, saj se lahko zanesemo kar na kakšno univerzalno rešitev, na primer čokolado in darilne bone, a pri najdražjih osebah si moramo vzeti nekaj več časa in pozornosti, če želimo z darilom res navdušiti.

Ponudba čokoladnih izdelkov

Čokolada ni le univerzalno darilo, ki se skriva v praktično vsaki darilni vrečki. Ponudba čokoladnih izdelkov je tako pestra, da lahko ti v vlogi darila zadovoljijo še tako zahtevne sladkosnede. Kot da izbira ni dovolj široka, pa je možno čokolado enostavno oblikovati v povsem poljubne izdelke in te še dodatno personalizirati, oplemenititi z dodatki po želji in drugače preoblikovati v popolno darilo.

Med osebna darila sodijo tista, ki izkažejo pozornost darovalca in njegovo tesno vez s prejemnikom darila. Že najljubša čokoladna tablica je tako lepo darilo, še bolj primerno pa je poiskati čokoladne izdelke z globljo osebno noto. Najbolj pogosto se za takšen namen priporočajo prefinjeni čokoladni izdelki z bolj ali manj običajnimi dodatki. Praline s čilijem, na primer, ali pa čokoladne fige. Le domišljija je omejitev, kar je povsem očitno pri veliki množici čokoladnih daril, ki jih ponujajo specializirane prodajalne čokolade.

Personalizirana darila

Za tiste, ki želijo podariti res osebno darilo, pa vedno ostane možnost priprave čokolade po svojih željah. Ena možnost je naročilo čokolade po izbiri, pri čemer lahko izbiramo vrsto čokolade, različne dodatke, napise in podobno. Izvrstna izbira za tiste, ki želijo izdelek profesionalnih čokoladnih mojstrov, a povsem prepleten z osebno noto. Še več domišljije pa si lahko privoščimo, če čokoladno darilo za svoje najbližje pripravimo kar doma. Izdelava domače čokolade ni zahtevna, nam pa nudi ogromno svobode za izdelavo povsem osebnega darila. Ne le, da lahko izbiramo med dobesedno vsemi mogočimi dodatki, tudi samo sestavo čokolade lahko prilagodimo našim željam oziroma željam obdarovanca. To bodo še posebej cenili ljubitelji kakšnih posebnih vrst čokolade, ali pa tisti, ki ne smejo ali ne želijo uživati določenih sestavin, ki jih najdemo v običajnih čokoladah. S povsem prilagojeno domačo čokolado bomo izkazali pozornost, kakršne z drugimi darili ne moremo.

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 3 minute
Potopite se v svet popolnega razvajanja in uživajte, medtem ko je vaše telo ovito v eno izmed najslajših naravnih snovi – čokolado.
Bralni čas: 5 minut
Pred dokončno odločitvijo kam bomo letos potovali na zaslužen poletni teambuilding je bilo manj kot teden dni. Za spoznavanje sodelavcev in slovenske narave si je potrebno vzeti čas. Vedno in predvsem zelo vredno.
Bralni čas: 1 minuta
Dragi čokoholik, zdaj si na vrsti ti! Želimo si, da bi bile naše spletne poličke polne tako novih kot že obstoječih izdelkov. Želimo si, da bi naši izdelki, tako obsotoječi kot novi, izgledali tako noro dobro kot tudi so!  

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.