Čokoladni nasveti

25

nov

Čokoladni nasveti

Rojstnodnevna darila za moške znajo predstavljati kar velik izziv. Medtem ko večina žensk večkrat na dan pove kakšen namig ali željo za darilo, so moški glede obdarovanja in daril precej bolj redkobesedni.

Preberi več

19

nov

Čokoladni nasveti

Kakšno darilo bi vi opredelili kot neobičajno? Oziroma katera darila so za vas običajna? Po našem mnenju so običajna, lahko bi rekli tudi klasična darila, tista, ki se zelo pogosto podarjajo in so prva, ki nam pridejo na misel, ko moramo za nekoga kupiti darilo.

Preberi več

05

nov

Čokoladni nasveti

Obletnica poroke je čudovita priložnost za praznovanje skupne življenjske poti. 25 let, oziroma ena četrtina stoletja, je res že kar dolga doba, zato je lepo, če tej obletnici namenimo malo več svojega časa.

Preberi več

03

nov

Čokoladni nasveti

Katero je najbolj izvirno darilo za moža? Za osebo, ki jo ljubite, vam je zelo blizu in z njo preživite skoraj vsak dan. Bilo bi logično, da poznate vse njegove skrite želje, ampak pogosto se zgodi, da ste ob nakupu darila brez ideje in se vam še sanja ne, kaj bi bilo najboljše darilo.

Preberi več

27

okt

Čokoladni nasveti

50 obletnica poroke, imenovana tudi zlata poroka, je res poseben in častitljiv dogodek, zato mora biti tudi darilo za 50 obletnico poroke premišljeno, posebno in skrbno izbrano. Preživeti skupaj pol stoletja zakona ni kar tako in le redkim je usojeno oziroma imajo srečo, da lahko doživijo [...]

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več