Čokoladni nasveti

31

jul

Čokoladni nasveti

Ne glede na to, ali pripravljate praline, truffle, okrašujete muffine, torte ali druge slaščice … Čokoladna krema ganache paše povsod! Njena dodatna prednost pa je, da je izjemno enostavna za pripravo.

Preberi več

10

jul

Čokoladni nasveti

Mmmm, čokolada! Tako je slastna in toliko užitkov ter lepih trenutkov prinaša, a kaj, ko se nam kilogrami lahko tako hitro pričnejo kopičiti! Vas zanima, zakaj?

Preberi več

05

jul

Čokoladni nasveti

Tudi vam pogosto zastane pogled na čudovito okrašenih sladkih dobrotah, pa vam manjka poguma, da bi se dekoriranja s čokolado lotili tudi sami? Nikar, saj je to eno izmed tistih vrst ustvarjanj, ki je v resnici zelo preprosto in ne vzame veliko časa.

Preberi več

19

jun

Čokoladni nasveti , Recepti za čokoladne sladice

Čokoladne kapljice so obvezna sestavina v zelo priljubljenih chocolate chip piškotih, odlično popestrijo tudi mnoge druge sladice in različne napitke. Ste vedeli, da jih mnogi jedo tudi samostojno kot prigrizek? Njihove izdelave se lahko lotite kar sami, pa še izjemno preprosta je!

Preberi več

29

maj

Čokoladni nasveti

Se sprašujete, kako se lahko čokolada in nekatere slaščice, oblite z njo tako lepo lesketajo? Ta čudoviti lesk nastane v procesu temperiranja čokolade, ki se ga lahko lotite tudi vi v domači kuhinji.

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več