Čokoladni nasveti > Stran 2

03

nov

Čokoladni nasveti

Katero je najbolj izvirno darilo za moža? Za osebo, ki jo ljubite, vam je zelo blizu in z njo preživite skoraj vsak dan. Bilo bi logično, da poznate vse njegove skrite želje, ampak pogosto se zgodi, da ste ob nakupu darila brez ideje in se vam še sanja ne, kaj bi bilo najboljše darilo.

Preberi več

27

okt

Čokoladni nasveti

50 obletnica poroke, imenovana tudi zlata poroka, je res poseben in častitljiv dogodek, zato mora biti tudi darilo za 50 obletnico poroke premišljeno, posebno in skrbno izbrano. Preživeti skupaj pol stoletja zakona ni kar tako in le redkim je usojeno oziroma imajo srečo, da lahko doživijo [...]

Preberi več

17

okt

Čokoladni nasveti

Iskanje tistega pravega darila za moške lahko predstavlja pravi izziv. Pred nakupom se pogosto znajdemo v dilemi in smo brez idej, saj moški precej redkeje govorijo o tem, kakšna darila si želijo, medtem ko ženske precej pogosteje izražajo svoje želje.

Preberi več

08

okt

Čokoladni nasveti

Vsi pravi čokoholiki poznamo tisti občutek, ko z užitkom, nad paro topiš čokolado in se ta počasi spreminja v tekoče čokoladno zlato. Topljenje čokolade pa ni tako preprosto, kot se zdi, sploh če to počneš prvič.

Preberi več

07

okt

Čokoladni nasveti

Prijatelji so med najpomembnejšimi osebami v našem življenju. So tisti, ki jim lahko zaupamo vse svoje težave, želje, skrivnosti, z njimi delimo vesele in žalostne trenutke, uspehe in razočaranja. Na njih se lahko obrnemo, ko potrebujemo pomoč, nasvet ali pa se želimo le malo [...]

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več