Čokoladni nasveti > Stran 6

11

dec

Čokoladni nasveti

Pred nami je najbolj prazničen čas v letu – čas veselja, druženja in obdarovanja. Ste tudi vi med tistimi, ki si vsako leto znova belijo glavo, s čim obdariti svoje najbližje? Kaj pa, če bi jih letos razveselili s čokolado?

Preberi več

06

dec

Čokoladni nasveti

Vsak izmed nas se v prazničnem času razveseli obdarovanja in druženja s svojimi najbližjimi. Toda, ali tudi vam praznično obdarovanje predstavlja določeno mero stresa, pa ne veste, zakaj? Preberite si, od kod pravzaprav izhaja navada obdarovanja in stres, povezan z njo, z našimi [...]

Preberi več

28

nov

Čokoladni nasveti

Obdarovanje s poslovnimi darili je eden izmed najboljših načinov, kako poslovnim partnerjem izkazati naklonjenost in hvaležnost za uspešno sodelovanje v minulem letu. Če se sprašujete, kakšno darilo izbrati, naj vam priskočimo na pomoč s spodnjimi nasveti.

Preberi več

09

okt

Čokoladni nasveti , Recepti za čokoladne sladice

Je danes na vašem jedilniku torta, pa bi jo radi pripravili brez jajc? Predstavljamo vam nekaj zanimivih nadomestkov zanje, ki jih boste zagotovo našli v svoji kuhinji!

Preberi več

02

okt

Čokoladni nasveti

Sufle je sladica, ki že na prvi pogled očara s svojo mogočno zunanjostjo, znotraj pa se skriva nežna, tekoča sredica. Tudi vas mika, da bi z njim presenetili ljubljeno osebo? Brez skrbi, kljub temu, da se zdi zahteven za pripravo, ga lahko z malo potrpežljivosti brez težav pripravite sami.

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več