Čokoladni nasveti > Stran 6

06

maj

Čokoladni nasveti

Če želimo narediti dobro čokoladno sladico, moramo uporabiti okusno in kvalitetno čokolado. Brez dobre čokolade ni dobre sladice. Ampak kako v množici čokolad izbrati tisto pravo, najboljšo?

Preberi več

23

apr

Čokoladni nasveti , Sladke novičke

Obdarovanje ob rojstnih dnevih je navada, ki sega daleč v preteklost. Ste se kdaj vprašali, od kod izvira in zakaj sploh poklanjamo darila? Mi smo izbrskali nekaj zanimivih informacij o tem nadvse priljubljenem običaju.

Preberi več

12

mar

Čokoladni nasveti , Sladke novičke

Tudi vi iščete popolno darilo za osebo, ki vam je še posebej pri srcu, pa ne veste, s čim bi jo obdarili? Zakaj ne bi tokrat podarili nekaj bolj osebnega, na primer personalizirano čokoladno darilo?

Preberi več

31

jan

Čokoladni nasveti

Vsak pomemben moški v našem življenju, še posebej pa tisti, ki praznuje, si zasluži našo pozornost in kakšno lepo gesto. In le kako bi mu lahko še lepše izkazali svojo naklonjenost kot z okusnim čokoladnim darilom?

Preberi več

11

dec

Čokoladni nasveti

Pred nami je najbolj prazničen čas v letu – čas veselja, druženja in obdarovanja. Ste tudi vi med tistimi, ki si vsako leto znova belijo glavo, s čim obdariti svoje najbližje? Kaj pa, če bi jih letos razveselili s čokolado?

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več