Čokoladni nasveti > Stran 5

21

maj

Čokoladni nasveti

Ko podarjamo darila, vedno želimo podariti nekaj, kar bo osebo razveselilo in ji narisalo nasmeh na obraz. Pri kupovanju daril za moške, naj bo to partner, mož, sin ali prijatelj, pa se marsikdo znajde pred veliko dilemo.

Preberi več

06

maj

Čokoladni nasveti

Če želimo narediti dobro čokoladno sladico, moramo uporabiti okusno in kvalitetno čokolado. Brez dobre čokolade ni dobre sladice. Ampak kako v množici čokolad izbrati tisto pravo, najboljšo?

Preberi več

23

apr

Čokoladni nasveti , Sladke novičke

Obdarovanje ob rojstnih dnevih je navada, ki sega daleč v preteklost. Ste se kdaj vprašali, od kod izvira in zakaj sploh poklanjamo darila? Mi smo izbrskali nekaj zanimivih informacij o tem nadvse priljubljenem običaju.

Preberi več

12

mar

Čokoladni nasveti , Sladke novičke

Tudi vi iščete popolno darilo za osebo, ki vam je še posebej pri srcu, pa ne veste, s čim bi jo obdarili? Zakaj ne bi tokrat podarili nekaj bolj osebnega, na primer personalizirano čokoladno darilo?

Preberi več

31

jan

Čokoladni nasveti

Vsak pomemben moški v našem življenju, še posebej pa tisti, ki praznuje, si zasluži našo pozornost in kakšno lepo gesto. In le kako bi mu lahko še lepše izkazali svojo naklonjenost kot z okusnim čokoladnim darilom?

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več