Čokoladni nasveti > Stran 5

02

okt

Čokoladni nasveti

Sufle je sladica, ki že na prvi pogled očara s svojo mogočno zunanjostjo, znotraj pa se skriva nežna, tekoča sredica. Tudi vas mika, da bi z njim presenetili ljubljeno osebo? Brez skrbi, kljub temu, da se zdi zahteven za pripravo, ga lahko z malo potrpežljivosti brez težav pripravite sami.

Preberi več

23

aug

Čokoladni nasveti

Vsi poznamo ta občutek, ko želimo ljubljeno osebo obdariti za rojstni dan, pa se kar ne moremo odločiti, s čim bi jo obdarili. Na srečo je čokolada ena izmed tistih daril, s katerim zagotovo ne moremo zgrešiti. Preverite, zakaj.

Preberi več

31

jul

Čokoladni nasveti

Ne glede na to, ali pripravljate praline, truffle, okrašujete muffine, torte ali druge slaščice … Čokoladna krema ganache paše povsod! Njena dodatna prednost pa je, da je izjemno enostavna za pripravo.

Preberi več

10

jul

Čokoladni nasveti

Mmmm, čokolada! Tako je slastna in toliko užitkov ter lepih trenutkov prinaša, a kaj, ko se nam kilogrami lahko tako hitro pričnejo kopičiti! Vas zanima, zakaj?

Preberi več

05

jul

Čokoladni nasveti

Tudi vam pogosto zastane pogled na čudovito okrašenih sladkih dobrotah, pa vam manjka poguma, da bi se dekoriranja s čokolado lotili tudi sami? Nikar, saj je to eno izmed tistih vrst ustvarjanj, ki je v resnici zelo preprosto in ne vzame veliko časa.

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več