Čokoladni nasveti > Stran 4

29

aug

Čokoladni nasveti

Prav gotovo se je že vsaki ženski kdaj zgodilo, da ni vedela, kaj kupiti fantu za obletnico. Čeprav naj bi svoje najdražje dobro poznali, kupovanje daril ni lahka naloga. Sploh ker jih imamo zelo radi in jih z darilom želimo osrečiti in jim dati le najboljše.

Preberi več

26

aug

Čokoladni nasveti

Se vam večkrat zgodi, da ne veste, kakšno romantično darilo podariti svoji boljši polovici? Brez skrbi, niste edini. Čeprav svojega partnerja načeloma zelo dobro poznamo, ni nič nenavadnega, če se nam pri izbiri darila kdaj zalomi.

Preberi več

20

aug

Čokoladni nasveti

Upokojitev je tisti čas, ko človek po več desetletjih dela, končno dočaka dan, ko zjutraj ne potrebuje več budilke in si lahko dan prilagodi svojim potrebam in željam.

Preberi več

06

aug

Čokoladni nasveti

Ameriški trend t.i. babyshowerjev, zabav pred rojstvom otroka, se je dodobra zasidral tudi že na slovenskih tleh. Vedno več bodočih mamic se odloči, da bodo pred rojstvom otroka pripravile zabavo, kjer se bodo skupaj s svojimi najbljižjimi prijateljicami še zadnjič poveselile.

Preberi več

29

jul

Čokoladni nasveti

Obletnica poroke je dan, ko se še posebej intenzivno spominjamo svojega poročnega dne. Ponovno podoživljamo občutke sreče in veselja, ki so nas obdajali na dan, ko smo se za vedno zaobljubili svoji ljubljeni osebi.

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več